divna obitelj!

Baka Marca Cuccurina osvaja na prvu: ''Ja sam ponosna na svoje godine, treba doći do broja 77!''

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin, Rita Laković i Paula Tonković - 1 Marco Cuccurin, Rita Laković i Paula Tonković - 2 Marco Cuccurin, Rita Laković i Paula Tonković - 3 Marco Cuccurin, Rita Laković i Paula Tonković - 4 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 2 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 1 Ples sa zvijezdama: Marco Cuccurin - 5 Marco Cuccurin Ples sa zvijezdama: Marco Cuccurin - 4 Ples sa zvijezdama: Marco Cuccurin - 3 +30 Ples sa zvijezdama: Marco Cuccurin - 2 Galerija

Marcu Cuccurinu i Pauli Tonković u ovoj se emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' pridružila njegova baka Rita Laković.

Quickstep su zaplesali Marco Cuccurin, Paula Tonković i njegova baka Rita Laković koja je u showu ''Ples sa zvijezdama'' otkrila zanimljive detalje o svojoj mladosti te na što je najviše ponosna kada je njezin unuk u pitanju.

Pogledaj i ovo Marco Cuccurin, Paula Tonković ''Moramo priznati...'' Marco i Paula ponovili su ples zbog kojeg im se javila i Senidah: ''Nijedna izvedba nije imala toliko reakcija!''

''Doveo me pred gotov čin. Treba se uzeti u obzir moje godine, ja sam ponosna na njih jer treba doći do broja 77. Ples opušta kad plešeš s kime ti želiš'', našalila se baka.

''Noni sad želim da se kroz ovu emisiju možda vrati u svoju mladost i da uživa. Moram reći da je i meni i noni jako drago da imamo pjesmu na talijanskom jeziku. Moj tata svira gitaru i da se njega pita on bi bio najsretniji da je i on na pozornici da može odsvirati jedan refren, on ljudi živi za to. Mi u obitelji imamo i energiju i taj neki osjećaj za glazbu. Ja sam čovjek koji voli ići izvan okvira. I da taj quickstep bude najlošiji nastaje jedna uspomena za cijeli život i tu mogu staviti točku'', zaključio je Marco.

Na kraju plesa žiri je imao samo pohvale.

''Preslatki ste bili! Mi smo uvijek isticali tvoju energiju kao tvoj problemčić, ali ovaj standard ti je definitivno legao, konstantan u držanju i sigurna sam da ni Ciboci neće naći manu.'', rekla je Franka. 

''Mene je ovo totalno dirnulo jer je moja nona Talijanka i da imam priliku plesati s njom, ovo bi napravila. Ja sam sigurna da ste sada popularizirali ples kod osoba starije dobi i neka plešu, dobro će im činiti.'', dodala je Larisa. 

''Doveli ste nonu da pleše s nama i da ona bude distrakcija ako se loše pleše. To tebi ne treba. Ti si ovo jako dobro otplesao i vidim da ti standard ide dobro. Veselim se slowfoxu, valceru i drugima.'', zaključio je Igor. 

A Ciboci je kao i uvijek pronašao poneku manu iako je Franka mislila da neće: ''Konačno si kanalizirao svoju energiju i strast i čini ti dobro. Popravio si držanje i facijalnu ekspresiju, ali još uvijek kao da ti je nedostajao dan ili dva treninga. Ali je ovo bio tvoj najkorektniji ples do sada.''

A nona Rita je ovog puta potpuno ukrala svu pozornost na sebe te je na tome svom unuku itekako zahvalna.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos Tamara Loos - 1 Tamara Loos - 2 Tamara Loos - 1 +25 Tamara Loos - 5 Celebrity Upečatljivo izdanje Tamare Loos u haljini upadljive boje s neobičnim prorezima na trbuhu pun je pogodak!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac Navojec - 2 Larisa Lipovac Navojec - 2 Larisa Lipovac Navojec - 1 Larisa Lipovac Navojec - 5 +27 Larisa Lipovac Navojec Celebrity Zatvoreni gornji dio Larisine haljine lako zavara, pogled bježi na seksi, visoki prorez kojim otkriva savršene noge!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene