''Jel moguće da nisam znao?''

Ciboci pozirao u donjem rublju, a usput je pokazao i raskošne tetovaže koje pred svima inače skriva!

Marko Ciboci - 2 Marko Ciboci - 2 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci - 3 Marko Ciboci - 1 Marko Ciboci - 4 Marko Ciboci - 4 Marko Ciboci - 3 Marko Ciboci - 1 Marko Ciboci - 5 Marko Ciboci i Franka Batelić - 1 Marko Ciboci i Franka Batelić - 2 Marko Ciboci i Franka Batelić - 3 +22 Marko Ciboci - 6 Galerija

Marko Ciboci napravio je pravu uvertiru u novu epizodu ''Plesa sa zvijezdama'', a za svoje je pratitelje pozirao u donjem rublju te pokazao istetoviranu nogu.

Marko Ciboci, naš profesionalni plesač i član žirija ''Plesa sa zvijezdama'', raspametio je svoje pratitelje novom objavom na svom Instagram profilu.

Pogledaj i ovo Marko Ciboci "Najpoznatija u RH" Ciboci se pohvalio predivnom osobom koja se pojavila u našem hit-showu ove godine i otkrio što misli o njoj!

Ciboci je pozirao u crnom donjem rublju, a ostatak tijela sakrio je plavim sakoom dok je sjedio na crvenom stolcu.

Marko je nabacio osmijeh, a mnogima je u oko upala njegova noga koja na sebi ima pregršt tetovaža, a mnogi pratitelji nisu znali da je Ciboci ovoliko tetoviran.

''Jel moguće da se družimo svaki tjedan, a da ja ne znam kako su ti brutalne te tetovaže Cibociii'', napisao mu je jedan prijatelj.

''Takvog mi je macana doktor prepisao'', našalila se jedna pratiteljica, dok su ostali nastavili hvaliti njegov izgled i diviti se tetovažama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Ciboci (@markociboci)

Inače, iza Marka je više od 35 godina plesnog iskustva i rada u plesnoj industriji te je u plesnim krugovima odavno već dobro poznato ime.

U showu "Ples sa zvijezdama" stekao je reputaciju najstrožeg člana žirija, ali kandidati znaju da će od njega uvijek dobiti konstruktivne komentare, ali i pohvale i za minimalni napredak.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin, 2006. godina Momčilo Otašević - 2 Momčilo Otašević - 3 +26 Momčilo Otašević - 4 Celebrity Jelena Perčin otkrila u kakvom je odnosu ostala s Momčilom, rana od rastave još je svježa: ''Smeta mi...''

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 1 Albina Grčić i Đana Smajo - 1 Albina Grčić - 1 +15 Albina Grčić - 3 Celebrity Čini se da su šuškanja ipak istinita, novi potez Albine i njezina dečka na društvenim mrežama potvrdio priče o prekidu?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene