''Neko kamenje ostaje...''

Jelena Perčin otkrila u kakvom je odnosu ostala s Momčilom, rana od rastave još je svježa: ''Smeta mi...''

Jelena Perčin - 1 Jelena Perčin - 1 Dusko Marusic/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin, 2006. godina Momčilo Otašević - 2 Momčilo Otašević - 3 Momčilo Otašević - 4 Momčilo Otašević Jelena Perčin Jelena Perčin - 2 IN magazin: Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin +20 Jelena Perčin Galerija

Jelena Perčin rekla je kako se osjeća nakon rastave s Momčilom Otaševićem, čini se da joj je sve teško palo.

Naša glumica Jelena Perčin otkrila je kako se osjeća nakon rastave s Momčilom Otaševićem, o kojoj hrvatska i regionalna javnost priča već neko vrijeme.

Pogledaj i ovo Jelena Perčin, 2006. godina Fotografije iz prošlosti Pogledajte kako je Jelena Perčin izgledala prije 17 godina i dva razvoda, njezin drugi muž tada je još bio maloljetan

Za Slobodnu Dalmaciju Jelena je dala ekskluzivni intervju, a na pitanje o tome kako se snašla u cijeloj situaciji Jelena je priznala da baš i nije dobro.

''Moram priznati, smeta mi zanimanje za moj privatni život. Ne volim se izlagati, ne volim govoriti o svojoj obitelji, čak to smatram neukusnim i stoga se trudim zaštititi privatnost maksimalno koliko mogu'', rekla je.

Netko bi mogao pomisliti da joj je sad nakon priznanja o razvodu na neki način pao kamen sa srca. Međutim, nije tako.

''Nije. Neko kamenje ostaje zauvijek'', rekla je tužno.

S Momčilom je ostala u kontaktu zbog djece.

''Odnos nam je pristojan. Imamo dvoje zajedničke djece i samo su oni prioritet'', rekla je te priznala da i dalje vjeruje u ljubav.

''Naravno da vjerujem u ljubav. Ima beskrajno puno nijansi ljubavi osim one partnerske'', završila je.

Jelena i Momčilo zbližili su se na setu serije "Zora dubrovačka" 2013. godine, a prijateljstvo je preraslo u ljubav kada su zajedno snimali seriju "Kud puklo da puklo" 2016. godine. Vjenčali su se u tajnosti 2018. godine, a intimna ceremonija održala se u njegovoj rodnoj Crnoj Gori. Iste godine dobili su kćerkicu Mašu, a krajem studenog 2020. dobili su i sina Jakšu.

Početkom ove godine Jelena je objavom na društvenim mrežama potvrdila da se razvode.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić +32 Borna Kotromanić - 2 Celebrity Borna Kotromanić u upadljivom outfitu pokorila zagrebačku špicu, a svi su gledali što to ima na nogama!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Elijah Wood - 12 Elijah Wood - 11 Elijah Wood - 10 Elijah Wood - 9 +7 Elijah Wood - 8 Nekad i sad Zvijezda ''Gospodara prstenova'' svoj privatni život strogo drži u tajnosti, a evo i koji je razlog tome

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene