Umorna i bez šminke

Pogledajte kako Jennifer Aniston izgleda kada nije spremna za fotografiranje, priznala je i čime si je uništila tijelo!

Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston - 2 Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston - 3 Jennifer Aniston - 4 Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston - 4 Jennifer Aniston Courteney Cox, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston - 1 +10 Courteney Cox, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston - 3 Galerija

Jennifer Aniston paparazzi su ulovili pri izlasku iz teretane, a pritom nije imala ni trunke šminke.

Glumica Jennifer Aniston pokazala je zašto i s 54 godine slovi kao jedna od najljepših žena svijeta.

Glumicu su paparazzi ulovili potpuno nespremnu i u jednom od najgorih mogućih trenutaka - dok je umorna napuštala teretanu nakon naporne tjelovježbe, a pritom nije imala ni trunke šminke, no na fotografijama svejedno izgleda fenomenalno.

Nenašminkano lice jedva je pokrila sunčanim naočalama sa svjetloplavim staklima, a u pripijenom sportskom izdanju istaknula je vitku figuru, koju uspješno održava još otkako se u 90-ima proslavila u kultnim "Prijateljima". Zbog majice bez rukava u fokusu su se našle njezine mišićave ruke.

Jennifer je nedavno priznala i da je pretjeranim vježbanjem u mladosti uništila svoje tijelo.

"Nekoć sam se budila nekoliko sati prije posla kako bih odradila kardio trening i mislila sam da je normalno da boli i da se osjećam kao da ću se onesvijestiti. Dugo sam vjerovala u to i tako sam si uništila tijelo", ispričala je za In Style, nakon čega se na Instagramu pohvalila da je konačno pronašla idealnu tjelovježbu za sebe.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Zvijezda serije "Prijatelji" svoj mladoliki izgled i vitku figuru može zahvaliti i zdravoj prehrani, a priznala je i kako godinama koristi suplemente na bazi kolagena.

Često je posljednjih godina isticala da se osjeća sjajno u svojem tijelu i da ne mari za godine, kao i da je plastične operacije uopće ne zanimaju.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Suzana Mančić - 1 Suzana Mančić - 5 Suzana Mančić - 4 Suzana Mančić - 7 +25 Suzana Mančić - 6 Celebrity Suzana Mančić pokazala tijelo u badiću i oduševila fantastičnom figurom u 67. godini: ''Drage žene, nije idealno, ali ovo je trud i rad...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry Princ Harry u crvenim sandalicama - 2 Princ Harry u crvenim sandalicama - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 2 +26 Princeza Lilibet s roditeljima - 2 Celebrity Osvanule prve paparazzo fotografije princa Harryja i malene Lilibet, na njegovoj mezimici svi su odmah uočili dobro poznat detalj!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene