Kratko i jasno!

Jennifer Aniston otkrila koji joj komentar na izgled najviše smeta: ''Ne razumijem ju i ljuti me''

Jennifer Aniston Jennifer Aniston Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston Jennifer Aniston - 3 Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston i Justin Theroux - 8 Jennifer Aniston i Justin Theroux - 7 Jennifer Aniston - 4 Jennifer Aniston Jennifer Aniston - 3 Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston - 4 +9 Jennifer Aniston - 3 Galerija

Jennifer Aniston svjesna je svog dobro izgleda, a sad je podijelila i koji ju komentar koji dobiva najviše od svih smeta, a mnogi ju tako često i opisuju u medijima.

Holivudska glumica Jennifer Aniston otkrila je koji ju komentar o njenom izgledu baš smeta, a zanimljivo je da upravo taj opis milijuni diljem svijeta koriste kada je ova glumica tema razgovora.

''Izgledaš super za svoje godine'', rečenica je koja izluđuje Jennifer, a glumica je otkrila što bi voljela čuti umjesto toga.

''Izgledaš sjajno – gotovo'', rekla je kratko i jasno za British Vogue.

''Ne mogu to podnijeti. To je navika društva da imamo te markere poput: "Pa ti si u toj fazi, pa za tvoje godine..." Ne razumijem ni što to znači. U boljoj sam formi nego u dvadesetima. Osjećam se bolje u umu, tijelu i duhu. Sve je to 100 posto bolje'', istaknula je.

Aniston je nedavno pokazala nešto što je potpuno normalno upravo za njene godine, sijedu kosu, a pratitelji su je u komentarima obasuli pozitivnim riječima jer glumica njeguje prirodni izgled.

Za vitko tijelo je pak, zahvalna teretani i zdravoj prehrani.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Davida Temelkova i Elene Jung - 1 Vjenčanje Davida Temelkova i Elene Jung - 2 Vjenčanje Davida Temelkova i Elene Jung - 4 Vjenčanje Davida Temelkova i Elene Jung - 3 +14 David Temelkov Celebrity Makedonski zavodnik oženio je lijepu hrvatsku voditeljicu, dio romantične atmosfere podijelio je na svojim društvenim mrežama

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 +27 Lidija Bačić i Buryana - 1 Celebrity Dekolte u prvom planu, tu su i vruće hlačice, ali nešto drugo je ovaj put na Lidiji Bačić privlačilo pažnju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene