Proslavio rođendan!

Ciboci pokazao kakvo ga je iznenađenje dočekalo dok je ležao u krevetu, nije ni primijetio da ga netko snima!

Marko Ciboci Marko Ciboci Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci Marko Ciboci Marko Ciboci Marko Ciboci Marko Ciboci - 1 Marko Ciboci - 3 Marko Ciboci - 4 Marko Ciboci Marko Ciboci - 6 Marko Ciboci - 4 +19 Marko Ciboci i Franka Batelić Galerija

Marko Ciboci napunio je 42 godine, a na Instagramu se pohvalio jednim posebnim rođendanskim iznenađenjem.

Plesač i član žirija showa "Ples sa zvijezdama" Marko Ciboci napunio je 42 godine, a tim se povodom oglasio i na svojem profilu na Instagramu.

"Ne mogu biti isti kao jučer, jučer sam bio druga osoba", napisao je uz kolaž svojih crno-bijelih fotografija, a pratitelji su mu uputili rođendanske čestitke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Ciboci (@markociboci)

Marko je u pričama na društvenoj mreži otkrio i da rođendan slavi u Tel Avivu, a tamo je podijelio i snimku iznenađenja koje ga je dočekalo u hotelskoj sobi.

Dok je ležao u krevetu i gledao u mobitel, nesvjestan i toga da ga netko snima, iz zida su odjednom izletjeli konfeti i pali po Marku, koji se naglo trznuo.

Ciboci je prije Izraela boravio na Tajlandu, gdje ga je posebno dojmilo druženje sa slonovima. Iz Tajlanda je objavio i jednu svoju fotografiju na kojoj je potpuno gol.

Inače, iza Marka je više od 35 godina plesnog iskustva i rada u plesnoj industriji te je u plesnim krugovima odavno već dobro poznato ime.

U showu "Ples sa zvijezdama" stekao je reputaciju najstrožeg člana žirija, ali kandidati znaju da će od njega uvijek dobiti konstruktivne komentare, ali i pohvale i za najmanji napredak.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene