"a bilo bi bolje da..."

Severina reagirala na izjave Zorana Milanovića: "Poštovani Predsjedniče, hvala na brizi, nema dijete još sijedih"

Zoran Milanović, Severina Zoran Milanović, Severina Niksa Stipanicev/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Milanović, Severina Severina Severina Severina In Magazin: Severina Vučković - 1 Severina Severina Severina - 1 Severina - 1 Severina - 10 +19 Severina - 9 Galerija

Severina je na društvenim mrežama reagirala na izjavu predsjednika Zoran Milanović.

Pjevačica Severina obratila se predsjedniku Zoranu Milanoviću, nakon što je on u medijima komentirao odluku Vrhovnog suda o poništenju presude Županijskog suda o zajedničkom skrbništvu nje i Milana Popovića nad njihovim sinom.

"Devet godina to traje, taj dječak vjerojatno je sijede već dobio. Devet godina… Ne znam kakvi su mu majka i otac, ali gdje su tu sudovi? Kome to predbaciti? Predsjedniku Vrhovnog suda? On tu ništa ne može...", rekao je Milanović.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Zagrebačka knjižara izvrijeđala Severinu, šokirani građani i suradnici okreću im leđa zbog ovoga: "Prvi dio užasnuto čitam po tko zna koji put"

Severina mu je odgovorila na svojem profilu na Instagramu, gdje je objavila video njegova obraćanja medijima.

"Poštovani Predsjedniče, nije 9 godina, 11 godina to traje. Hvala što ste shvatili da se ne radi o meni, nego o mom djetetu. I da je to poigravanje sustava s jednim djetetom više od desetljeća - bešćutno. Oduzima mu se pravo na bezbrižno djetinjstvo i pravo na dom.

I na kraju, hvala na brizi, nema dijete još sijedih... I nije poludio... Ali i Vi, Predsjedniče, morate shvatiti da je upravo vijeće Vrhovnog suda ovo vratilo na presudu iz prvog stupnja.

I što ćemo sad? Kažu, pravda uvijek pobijedi na kraju, a bilo bi bolje da je pobijedila na početku", poručila je Severina uz snimku.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Pjevačica se prije toga na društvenoj mreži javila iz zagrebačke zračne luke.

Pogledaji ovo Prlja iz Leta 3 Celebrity Pogledajte što je Prlja iz Leta 3 uzviknuo Severini dok ga je gledala cijela Hrvatska, ona mu je brzo odgovorila!

"Dragi moji, evo me na aerodromu dr. Franjo Tuđman i ja odoh u Bosnu i Hercegovinu, kao što svi 'naši dečki' bježe u Bosnu i Hercegovinu. Ali ja ne bježim od nikoga", poručila je u videu koji je objavila u pričama na Instagramu te je dodala i popularnu frazu iz filma "Terminator": "I'll be back!"

Severina ovog petka ima zakazan nastup u jednom hotelu na Jahorini.

Pogledaji ovo Zlatan Stipišić Gibonni - 1 Celebrity Gibonni pred cijelom Hrvatskom poslao glasnu i moćnu poruku Severini: "Znamo da tajna nije..."

Podsjetimo, vijest da je Vrhovni sud vratio skrbništvo nas Severininim sinom njegovu ocu uzdrmala je Hrvatsku, a uz pjevačicu su stali brojni poznati Hrvati i Hrvatice.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić Domenica i Hana Huljić Domenica i Hana Huljić +30 Hana Huljić i Petar Grašo Celebrity Hana Huljić objavila prvu obiteljsku fotografiju s Grašom i malenom Albom pa sve rastopila: "Vrijeme leti, ona već šeta!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 2 +25 Lana Jurčević i Filip Kratofil Zanimljivosti Lana Jurčević napokon javno progovorila o kćerinu imenu: "Nikad prije nismo čuli za to ime i tim više cijela je priča još posebnija''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene