Uvijek se podržavaju

Pogledajte što je Prlja iz Leta 3 uzviknuo Severini dok ga je gledala cijela Hrvatska, ona mu je brzo odgovorila!

Prlja iz Leta 3 Prlja iz Leta 3 Nera Simic/Cropix 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 Dodjela Cesarice - 9 Dodjela Cesarice - 8 Dodjela Cesarice - 7 Dodjela Cesarice - 6 Dodjela Cesarice - 4 In Magazin: Severina Vučković - 1 Anđa Marić i Severina Severina Severina +24 Severina - 2 Galerija

Let 3 je na dodjeli glazbene nagrade Cesarica javno iskazao svoju podršku Severini.

Naš bend Let 3 bio je glavna zvijezda dodjela glazbene nagrade Cesarica u Zagrebu, gdje su osvojili glavnu nagradu za Hit godine, a dečki su pojavljivanje pred cijelom Hrvatskom iskoristili i da podrže Severinu.

Mrle i Prlja u jednom su trenutku razgovarali s voditeljem o temi Eurosonga. On ih je upitao s kojih bi pet riječi opisali to natjecanje, a oni su se tada sjetili i Severine.

"Pet riječi za Eurosong, ne znam... Zahtjevno, zanimljivo i lijepo... I Seve, izdrži!" uzviknuo je Prlja, na što im je voditelj odgovorio: "Hvala na ovoj lijepoj podršci."

Prlji je zahvalila i Severina u svojoj priči na Instagramu.

"Hvala, hoću", napisala je Severina uz njihovu fotografiju.

Pogledaji ovo Zlatan Stipišić Gibonni - 1 Celebrity Gibonni pred cijelom Hrvatskom poslao glasnu i moćnu poruku Severini: "Znamo da tajna nije..."

Ovo nije prvi put da se međusobno podržavaju, Severina je javno navijala za njih kada su nas predstavljali na Eurosonogu, a mnogi se sjećaju i njihove suradnje od prije 18 godina. Naime, dečki su sudjelovali u njezinu spotu za pjesmu "Moja štikla", s kojom je i ona bila na tom prestižnom natjecanju.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Stipišić Gibonni Zlatan Stipišić Gibonni - 1 In Magazin: Severina Vučković - 1 Severina +25 Severina Celebrity Gibonni pred cijelom Hrvatskom poslao glasnu i moćnu poruku Severini: "Znamo da tajna nije..."

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Amanda Bearse - 2 Amanda Bearse - 3 Amanda Bearse - 1 Ed O'Neill +4 Ed O'Neill Nekad i sad U kultnoj seriji utjelovili su urnebesni dvojac i bili su super prijatelji, no onda je zbog njegova poteza sve pošlo krivo, a evo kako danas izgledaju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene