Poznati su detalji

Kate Middleton operirana je u tajnosti i neko vrijeme ostaje u bolnici, a čini se da je dugo nećemo imati priliku vidjeti!

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 3 Kate Middleton - 2 Kate Middleton i princ William s djecom - 7 Kate Middleton - 9 Kate Middleton Kate Middleton - 2 Kate Middleton i princ William - 4 Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton +19 Kate Middleton - 3 Galerija

Kate Middleton bila je na operaciji abdomena koja je prošla uspješno, objavili su iz Kensingtonske palače.

Princeza od Walesa Kate Middleton ovog utorka bila je na planiranoj operaciji abdomena u privatnoj bolnici u Londonu, objavili su iz Kensingtonske palače, prenosi BBC.

Operacija je bila uspješna i Kate će ostati u bolnici od 10 do 14 dana, nakon čega će oporavak nastaviti kod kuće.

Iz palače su poručili i da se Kate ispričava zbog odgađanja nadolazećih obaveza.

"S obzirom na trenutne medicinske savjete, vjerojatno se neće vratiti javnim dužnostima do Uskrsa", navodi se u službenom priopćenju palače.

Dodali su i kako je princeza svjesna da će njezina operacija privući veliki javni interes te se nada da će javnost shvatiti njezinu želju da sve ostane što normalnije zbog dobrobiti njezine djece.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Anja Šovagović Despot - 3 Ana Despot i Anja Šovagović Despot Anja Šovagović Despot i Dragan Despot Anja Šovagović i Dragan Despot +23 Anja Šovagović i Dragan Despot Celebrity Anja Šovagović objavila je video svoje kćeri posebnim povodom, glumica ne skriva ponos kad je njezina nasljednica u pitanju!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Tea Tairović - 3 Tea Tairović - 4 Tea Tairović - 1 Tea Tairović - 2 +17 Tea Tairović - 2 Celebrity Srpska pjevačica koja je s Prijom napravila show u Zagrebu pojavila se u haljini zbog koje je morala paziti da ne napravi nagli pokret

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene