"Čudesna moja!"

Anja Šovagović objavila je video svoje kćeri posebnim povodom, glumica ne skriva ponos kad je njezina nasljednica u pitanju!

Anja Šovagović Despot Anja Šovagović Despot Anja Šovagović Despot/Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Anja Šovagović Despot - 3 Ana Despot i Anja Šovagović Despot Anja Šovagović Despot i Dragan Despot Anja Šovagović i Dragan Despot Anja Šovagović i Dragan Despot Anja Šovagović Despot Anja Šovagović i Dragan Despot Anja Šovagović i Dragan Despot - 2 Anja Šovagović Despot Anja Šovagović Despot - 5 +17 Anja Šovagović Despot - 3 Galerija

Kći Anje Šovagović Despot i Dragana Despota proslavila je 30. rođendan, a ponosna mama time se pohvalila na društvenim mrežama.

Glumica Anja Šovagović Despot na svom je profilu na Instagramu objavila dirljivu čestitku posvećenu svojoj kćeri Ani, koju je dobila sa suprugom Draganom Despotom, a koja je ovih dana proslavila 30. rođendan.

"Čudesna moja, sretan ti trideseti!", napisala je Anja uz čestitku koju je posvetila Ani.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anja Šovagović (@anjasovagovic)

"Lutka, sretan, najsretniji", "Čestitam! Divna je", "A srce drago", "Sve joj cvalo", "Predivna, sretan joj", komentirali su Anjini pratitelji.

Ana se prije nekoliko mjeseci pojavila sa slavnim roditeljima na zagrebačkoj premijeri filma "Bosanski lonac", gdje je nasmiješena i dobro raspoložena pozirala fotografima.

Anja se prošle godine putem društvenih mreža pohvalila kćerinim uspjehom i objavila na profilu na Instagramu vijest da je treći put diplomirala.

"Ponos do neba! I treća diploma je pala! 'Šuma Striborova' kao crtani film s kojim je autorica Ana Despot diplomirala s peticom na ALU, smjer Animirani film!'. Živjela, čudesna moja!", napisala je u opisu.

Ana, inače ima diplome i iz engleskog jezika i književnosti, ali i iz francuskog jezika i književnosti. Prije dvije godine je u Puli predstavila svoj preddiplomski crtani film "Jaje" za koji je napisala scenarij, izvela animaciju, režirala ga i sinkronizirala.

Anja i njezin suprug Dragan jedan su od najpoznatijih parova na hrvatskoj estradi, s jednom od ljepših ljubavnih priča. Upoznali su se početkom Dubrovačkih ljetnih igara 1978. godine, dok je ona imala 15, a on 22 godine. Nekoliko godina kasnije, ponovno su se sreli u Dubrovniku i zaljubili se, te su svoju vezu odlučili ozakoniti nakon samo nekoliko dana. Anjin otac, glumac Fabijan Šovagović, Dragana je poznavao otprije, no ona je njegovu obitelj upoznala nekoliko sati prije vjenčanja.

Da je to bila zaista ispravna odluka, dokazuje njihov dugogodišnji brak tijekom kojeg su dobili kćer Anu i sina Josipa.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Dragović i Goran Ivanišević Goran Ivanišević, Tatjana Dragović Goran Ivanišević, Tatjana Dragović Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 1 +23 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 2 Celebrity Neočekivani obrat u slučaju Gorana Ivaniševića i Tatjane Dragović, priča je dobila novi nastavak!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Melanie Griffith - 2 Melanie Griffith - 3 Melanie Griffith - 4 Melanie Griffith - 5 +25 Melanie Griffith - 6 Celebrity U 67. godini fantastično izgleda u badiću, no više pažnje privuklo je lice puno ožiljaka koji su prekrili nekadašnju ljepotu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene