Zajedno u izlasku!

Pogledajte kako izgleda kći Anje Šovagović Despot, ostvarila je uspjeh kojim se malo tko može pohvaliti!

Anja Šovagović Despot Anja Šovagović Despot Anja Šovagović Despot/PR 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Despot i Anja Šovagović Despot Anja Šovagović Despot i Dragan Despot Anja Šovagović Despot i Ana Despot - 1 Anja Šovagović Despot, Ana i Josip Despot - 2 Anja Šovagović i Dragan Despot - 1 Anja Šovagović i Dragan Despot Anja Šovagović Despot Anja Šovagović Despot Anja Šovagović i Dragan Despot Anja Šovagović i Dragan Despot - 3 +11 Anja Šovagović i Dragan Despot - 2 Galerija

Ana Despot pojavila se na premijeri filma "Bosanski lonac" u Zagrebu, na koju je stigla u društvu svojih slavnih roditelja.

Naša proslavljena glumica Anja Šovagović Despot bila je jedna od brojnih poznatih ličnosti koji nisu propustili zagrebačku premijera filma "Bosanski lonac", a na kojoj se pojavila u društvu supruga Dragana Despota, ali i kćeri Ane Despot koja se na takvim događanjima rijetko pojavljuje.

No lijepa Ana sada je sa svojim roditeljima došla pogledati film, a dobro raspoložena i nasmiješena pozira je s Anjom pred fotografima u opuštenom izdanju.

Anja se nedavno putem društvenih mreža pohvalila kćerinim uspjehom i objavila na profilu na Instagramu vijest da je treći put diplomirala.

"Ponos do neba! I treća diploma je pala! 'Šuma Striborova' kao crtani film s kojim je autorica Ana Despot diplomirala s peticom na ALU, smjer Animirani film!'. Živjela, čudesna moja!", napisala je u opisu.

Ana, inače ima diplome i iz engleskog jezika i književnosti, ali i iz francuskog jezika i književnosti. Prije dvije godine je u Puli predstavila svoj preddiplomski crtani film "Jaje" za koji je napisala scenarij, izvela animaciju, režirala ga i sinkronizirala.

Anja i njezin suprug Dragan jedan su od najpoznatijih parova na hrvatskoj estradi, s jednom od ljepših ljubavnih priča. Upoznali su se početkom Dubrovačkih ljetnih igara 1978. godine, dok je ona imala 15, a on 22 godine. Nekoliko godina kasnije, ponovno su se sreli u Dubrovniku i zaljubili se, te su svoju vezu odlučili ozakoniti nakon samo nekoliko dana. Anjin otac, glumac Fabijan Šovagović, Dragana je poznavao otprije, no ona je njegovu obitelj upoznala nekoliko sati prije vjenčanja.

Da je to bila zaista ispravna odluka, dokazuje njihov dugogodišnji brak tijekom kojeg su dobili kćer Anu i sina Josipa.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston i Jon Hamm - 2 Jennifer Aniston i Jon Hamm - 1 Jennifer Aniston i Jon Hamm - 3 Jennifer Aniston i Jon Hamm - 5 +23 Jennifer Aniston i Jon Hamm - 4 Celebrity Potpuno gola Aniston snimila vruće scene seksa, izgleda jednako senzacionalno kao u svojoj prvoj golišavoj sceni davne 2006. godine!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Meryem Uzerli - 2 Meryem Uzerli - 6 Meryem Uzerli - 3 Meryem Uzerli - 5 +29 Meryem Uzerli - 4 Nekad i sad Fatalna Hurem više ne može sakriti što je učinila svom licu, a prije 12 godina svi su pričali o njenoj prirodnoj ljepoti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene