nije viđena od Božića

Zdravstveno stanje Kate Middleton zabrinulo javnost, oglasio se i britanski liječnik: "Moglo bi biti ozbiljno!"

Kate Middleton - 3 Kate Middleton - 3 Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 4 Kate Middleton i princ Willam Kate Middleton Kate Middleton i princ William - 3 Kralj Charles, kraljica Camila, princ William, Kate Middleton - 1 Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton - 2 Božićna čestitka princa Williama i Kate Middleton +23 Kate Middleton i princ William s djecom - 7 Galerija

Kensingtonska palača objavila je službeno priopćenje o stanju Kate Middleton, a mnoge sada zanima što je bilo s princezom jer je u javnosti nismo vidjeli od Božića.

Princeza od Walesa Kate Middleton ovog utorka bila je na planiranoj operaciji abdomena u privatnoj bolnici u Londonu, objavili su iz Kensingtonske palače, a u javnosti je nismo vidjeli od Božića.

Britanski mediji sada pišu da je Kateina odsutnost od 23 dana vrlo jasna nakon što je Kensingtonska palača objavila razlog.

''Njezino Kraljevsko Visočanstvo princeza od Walesa primljena je jučer u londonsku kliniku zbog planirane operacije abdomena. Operacija je bila uspješna i očekuje se da će ostati u bolnici deset do četrnaest dana prije nego što se vrati kući na nastavak oporavka. Na temelju trenutačnih liječničkih savjeta, malo je vjerojatno da će se vratiti na javne dužnosti prije Uskrsa. Princeza od Walesa cijeni interes koji će ova izjava izazvati. Nada se da će javnost razumjeti njezinu želju da održi što više normalnosti za svoju djecu i da njezini osobni medicinski podaci ostanu privatni'', piše u priopćenju koje je objavila palača.

''Kensingtonska palača stoga će pružati ažurirane informacije o napretku Njezina Kraljevskog Visočanstva samo kada postoje značajne nove informacije za dijeljenje.''

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Princ William stoga će odgoditi i brojne angažmane jer se brine o obitelji, a neće obavljati ni službene dužnosti dok mu je supruga u bolnici. Također neće obavljati službene dužnosti u razdoblju neposredno nakon Kateina povratka kući, napisali su.

Ni William ni Kate neće putovati u inozemstvo sljedećih mjeseci, a kraljevski dužnosnici rekli su da će obavijestiti o njezinu oporavku kada to bude bilo potrebno. Vjerovalo se da su William i Kate planirali posjet visokog profila Rimu ovog proljeća u sklopu jednog događanja, ali to je sada upitno.

Doktor Martin Scurr za Daily Mail je otkrio da je dvotjedni boravak u bolnici iznimno dugačak te da se iz te činjenice da naslutiti da je riječ o ozbiljnijem problemu. Ipak, otkriva da je dobra vijest to što je riječ o planiranom zahvatu, a ne o hitnoj operaciji.

Scurr navodi i da se Kate doima kao žena iznimnog zdravlja, vitka je i nepušačica, a također je rodila troje djece, barem koliko javnost zna, bez ikakvih komplikacija.

Također nagađa da bi mogla biti riječ o operaciji slijepog crijeva, žučnog kamenca ili bruha, što su mnogi odmah krenuli i nagađati.

Je li vas zabrinulo zdravstveno stanje Kate Middleton?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Princeza dosad nikad nije imala problema sa zdravljem, a Daily Mail otkrio je da još od djetinjstva ima ožiljak na lijevoj strani glave nakon ozljede koja ju je zadesila. Iako se ispod njene kose nikad ne vidi, ožiljak je vidljiv na dvije fotografije iz 2011. godine koje možete pogledati u našoj galeriji.

Osim toga, u njezinu kartonu još je zabilježeno kako je imala jutarnje mučnine tijekom trudnoće s princem Georgeom i princezom Charlotte, što se zove trudničkom hipermezom.

Oboljeli mogu povraćati i do 30 puta dnevno, s iscrpljujućim i opasnim posljedicama, a Kate je 2020. godine otkrila da je koristila meditaciju i duboko disanje kako bi kontrolirala simptome.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Barišić Vladimir Tintor i Nika Barišić Domagoj Ivanković i Nika Barišić Domagoj Ivanković i Nika Barišić +18 Nika Barišić Celebrity Lara iz Kumova o najtežem trenutku na snimanju serije: "Baš me shrvalo, suze su vrcale!"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Will Poulter - 7 Will Poulter - 4 Bobby T - 4 Bobby T - 5 +24 Bobby T - 3 Celebrity Glumac koji je javnost šokirao svojom transformacijom ljubi 14 godina stariju manekenku, o njihovoj vezi trenutno priča cijeli svijet

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene