Fotke kao dokaz!

Mnogi ju i dalje ne podnose zbog pojedinih razloga iz prošlosti, a evo kakva je kraljica Camilla zapravo!

Kraljica Camilla - 7 Kraljica Camilla - 7 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Camilla - 22 Kraljica Camilla - 19 Kraljica Camilla - 18 Kraljica Camilla - 1 Kraljica Camilla - 11 Kraljica Camilla - 12 Kraljica Camilla - 16 Kraljica Camilla - 13 Kraljica Camilla - 14 Kraljica Camilla - 10 +21 Kraljica Camilla - 8 Galerija

Kraljica Camilla kao ljubavnica kralaj Charlesa stekla je vrlo loš imidž u javnosti, no u stvarnosti, ova je žena itekako pozitivna osoba, govore izvori.

Kraljica Camilla u kraljevsku obitelj upletena je od svojih mlađih dana, a nakon što se pročulo da kralj Charles s njom ima aferu, stekla je vrlo loš imidž u javnosti.

Ta reputacija ostala joj je sve do danas, a mnogi ju i dalje nazivaju najomraženijom članicom obitelji.

No, sljedeći izvori dokazuju da je to potpuno krivo.

Od premijera i filmskih zvijezda do šefova dobrotvornih organizacija i javnosti – svi koji upoznaju kraljicu Camillu slažu se oko jedne stvari... Kakva je kraljica (u popularnom slengu)!

U svojoj novoj knjizi ''Charles III. Novi kralj. New dvor'', Robert Hardman govori kako je premijer Rishi Sunak opisao Njezino Veličanstvo kao gromoglasno smiješnu i kako je njegovo trajno sjećanje na vikend boravak u Balmoralu većinom prožeto smijehom s Camillom.

U Hardmanovoj knjizi, Camillina sestra, Annabel Elliot, otkriva da njezina starija sestra nikada nije izgubila vragolasti smisao za humor koji je imala od djetinjstva i kako joj upravo taj humor pomaže u kretanju kroz njezinu zahtjevu ulogu supruge kralja.

A popis se ovdje nastavlja. Glumica i filmska redateljica Emerald Fennell portretirala je Camillu u seriji ''The Crown'' kao pušačicu, žderačicu muškaraca i brinula se da će naići na loše reakcije od publike, a samim time zamjeriti se i kraljici.

No, Camilla je bila topla i prijateljski raspoložena i čak se našalila da bi Emerald mogla uskočiti ako ona zabrlja u govoru koji je trebala održati.

Pokojni komičar Paul O'Grady, koji je razvio blisko prijateljstvo s kraljicom Camillom, opisao ju je kao stvarno smiješnu ženu i nekoga s kim se možete dobro nasmijati.

A rođakinja kralja Charlesa Sarah Troughton, jednom je otkrila kako Camilla voli slušati, ali i pričati vrlo škakljive šale i viceve.

Pogledaji ovo Meghan Markle i princ Harry Celebrity Novim postupkom Meghan i Harry pokazali su da ipak nisu zaboravili na kralja i Kate, nedavni događaji i njih su zabrinuli!

Obzirom na ove činjenice iznesene o kraljici, jasno je da je i ovaj element sigurno bio jedan od mnogih zbog čega se kralj Charles i zaljubio u nju, a da i njega redovno nasmijava vidljivo je na fotografijama paparazza koji su ih uhvatili nasmijane na brojnim događanjima.

Podsjetimo, ovih dana kraljica je više zadužena da bude podrška kralju Charlesu koji treba ići na operaciju prostate o čemu više možete pročitati ovdje.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Matija Cvek - 6 In Magazin: Matija Cvek - 5 In Magazin: Matija Cvek - 4 In Magazin: Matija Cvek - 3 +19 In Magazin: Matija Cvek - 2 inMagazin Sretno zaljubljen Matija Cvek jedva čeka dolazak prinove, a otkrio je i pokoji detalj o svojoj djevojci: ''Ona je jednostavno jednostavna, sve razumije...''

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Maria Marković i Cristiano Ronaldo - 4 Ana Maria Marković i Cristiano Ronaldo - 1 Ana Maria Marković i Cristiano Ronaldo - 5 Ana Maria Marković - 12 +30 Ana Maria Marković - 11 Celebrity Najljepša hrvatska sportašica pohvalila se upoznavanjem jednog od najboljih nogometaša, zajedno su izveli i njegov slavljenički pokret!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene