Evo kako je to izgledalo

Kraljica Camilla pokazala je svoje plesno znanje u posjetu Keniji, domorotkinje su njome bile oduševljene

Kraljica Camilla - 3 Kraljica Camilla - 3 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Camilla - 8 Kraljica Camilla - 7 Kraljica Camilla - 6 Kraljica Camilla - 5 Kraljica Camilla - 4 Kraljica Camilla - 3 Kraljica Camilla - 2 Kraljica Camilla - 1 Kraljica Camilla i Brigitte Macron - 17 Kraljica Camilla +19 Kraljica Camilla i Brigitte Macron - 15 Galerija

Kralj Charles i njegova supruga kraljica Camilla posjetili su Keniju, a kraljica je tada posjetila žene koje su preživjele seksualno nasilje.

Kralj Charles i kraljica Camilla zaokružili su svoj državni posjet Keniji posjetom jednom od njezinih najznačajnijih spomenika, a Camilla se pridružila veselom plesu sa ženama koje su preživjele seksualno nasilje.

Dok se zabavljala s Kenijkama, kraljica je obula svoje plesne cipele te pokazala i nekoliko svojih plesnih koraka uz njihovu glazbu.

Camilla se pridružila skupini Sauti Ya Wanawake u Mombasiju, centru za podršku volonterima i osobama koje su preživjele obiteljsko zlostavljanje i seksualni napad.

Grupa je pjevala pjesme o moći i važnosti žena u društvu.

Dok su one pjevale afričke tradicionalne pjesme, žene su Camilli podigle ruke u zrak, a na pitanje o tome kakva je kraljica bila, predstavnica Beldine je rekla: ''Ona je vrlo draga, ljupka. Nisam znala da zna tako plesati. Osjećali smo da je topla. Ona je časna žena.''

Kako je to izgledalo, pogledajte u našoj galeriji.

Kralj i kraljica također su se susreli s lokalnim kreativcima koji, uz potporu Ujedinjenog Kraljevstva, čuvaju lokalne kulturne običaje za buduće generacije - i divili su se plesnoj skupini.

A ovaj događaj zaokružio je vrlo uspješan četverodnevni državni posjet Keniji, prvo kraljevo putovanje nekoj zemlji Commonwealtha od njegova stupanja na kraljevsku poziciju.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić Janica Kostelić Janica Kostelić Janica Kostelić +25 Janica Kostelić Celebrity Janica Kostelić snimljena u šetnji sa svojom djecom, pogledajte koliko je narastao njezin prvorođenac, kojeg inače skriva od javnosti!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Joan Collins i Percy Gibson - 9 Joan Collins i Percy Gibson - 8 Joan Collins i Percy Gibson - 4 Joan Collins i Percy Gibson - 3 +16 Joan Collins i Percy Gibson - 1 Celebrity Legendarna glumica i 31 godinu mlađi suprug uživali su na plaži, on joj je peti muž, a tek je s njim našla pravu sreću!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene