Evo kako je to izgledalo!

Engleska kraljica i prva dama Francuske okušale su se stolnom tenisu, a Camilla jednu stvar nikako nije mogla učiniti!

Kraljica Camilla i Brigitte Macron Kraljica Camilla i Brigitte Macron Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Camilla i Brigitte Macron - 11 Kraljica Camilla i Brigitte Macron - 14 Kraljica Camilla i Brigitte Macron - 13 Kraljica Camilla i Brigitte Macron - 15 Kraljica Camilla i Brigitte Macron - 2 Kraljica Camilla Kraljica Camilla i Brigitte Macron - 4 Kraljica Camilla i Brigitte Macron - 7 Kraljica Camilla i Brigitte Macron - 9 Kraljica Camilla i Brigitte Macron - 1 +21 Kraljica Camilla Galerija

Kraljica Camilla i Brigitte Macron u posjetu su Parizu sa svojim supruzima, a dok su kralj Charles III. i Emanuel Macron odrađivali službeni dio posla, prve dame su se malo zabavljale.

Kralj Charles III. i francuski predsjednik Emmanuel Macron drugi su dan kraljevog posjeta Parizu razgovarali o klimatskim promjenama i odnosu između Britanije i Francuske. Međutim, njihove supruge, kraljica Camilla i prva dama Brigitte Macron, odlučile su se za nešto zabavnije aktivnosti.

Dvije dame posjetile su Le 19M Campus, a tamo su mogle vidjeti i kako izgleda tkalački stan pa se kraljica Camilla i okušala u tkanju.

Osim toga, posjetile su i sportski dio, a nakon što su pogledale mlade kako igraju stolni tenis, u njemu su se i same okušale.

Kraljica Engleske imala je malih poteškoća sa serviranjem, a njezina suparnica i prva dama Francuske bez problema je svaku lopticu vratila Camilli. Kako je sve to izgledalo, pogledajte OVDJE.

Nakon ovog posjeta, obje su otišle u knjižnicu gdje su održale govor o francusko-britanskoj nagradi za literaturu koja će se po prvi put dodijeliti sljedeće godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 +25 Maja Šuput Celebrity Maja nam je otkrila tko je njezin najveći kritičar: "Kad nešto ne štima, onda ima poruku i za mog frizera, i za stilistu, svima kaže što misli!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori +25 Kanye West i Bianca Censori Celebrity Dok je polugola slijedila upute slavnog supruga, oko njih je nastao potpuni kaos, a okupljeni su s nevjericom promatrali bizarne prizore!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene