Starija od muža 25 godina

Supruga francuskog predsjednika slavi 70. rođendan, no evo zašto ne želi da mediji pišu o tome!

Emmanuel Macron, Brigitte Macron Emmanuel Macron, Brigitte Macron Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Emmanuel i Brigitte Macron - 3 Emmanuel i Brigitte Macron - 1 Emmanuel i Brigitte Macron Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Profimedia) Sanja i Zoran Milanović, Emmanuel i Brigitte Macron Sanja i Zoran Milanović, Emmanuel i Brigitte Macron Kolinda Grabar-Kitarović, Brigitte Macron Brigitte Macron, Emmanuel Macron (FOTO: Profimedia) Brigitte Macron (FOTO: Profimedia) Brigitte Macron, Emmanuel Macron (FOTO: Profimedia) +10 Emmanuel Macron Galerija

Brigitte Macron slavi svoj 70. rođendan, ali znatno drugačije nego prijašnjih godina.

Prva dama Francuske Brigitte Macron slavi svoj 70. rođendan, i to pod jakim osiguranjem jer je jako zabrinuta za svoju sigurnost zbog žestokih prosvjeda u zemlji, a usto ne želi da mediji o tome uopće pišu, tvrdi njoj blizak izvor.

Pogledaj i ovo Emmanuel i Brigitte Macron I dalje se jako vole! Zaljubio se u 25 godina stariju plavušu kada mu je bila učiteljica u školi, a ona se zbog njega razvela i nije požalila!

"Brigitte je iznimno zabrinuta zbog onoga što se događa. S mužem se inače voljela šetati lokalnim parkovima, a njihova psa Nema vodila je u duge šetnje uz Seinu. To je sada nemoguće jer mora biti pod jakim osiguranjem unutar Elizejske palače, koja se čuva noć i dan", izjavio je izvor za Daily Mail.

A u jednom od intervjua ranije ove godine Brigitte je izjavila kako ne želi čitati ništa o svom rođendanu.

"Kad navršim 70 godina, čut ćete za to, sigurna sam. Ja taj dan neću ništa čitati", izjavila je za ženski lifestyle magazin S.

Izvor iz Elizejske palače potvrdio je da prva dama Francuske planira intimnu proslavu, zajedno sa svojim 25 godina mlađim suprugom Emmanuelom.

Macronovi su se vjenčali 2007. godine, nakon duge veze, koja je započela kada je ona podučavala budućeg predsjednika u njegovoj školi u Amiensu, na sjeveroistoku Francuske. Brigitte je u to vrijeme bila udana, ali kasnije se razvela od prvog muža, s kojim je dobila troje djece, kako bi se mogla udati za Emmanuela.

Njihov brak bio je prava senzacija kada se Emmanuel sve više počeo pojavljivati u javnosti, prvo kao ministar, a zatim i kao predsjednički kandidat 2016. godine, a mnogi su se zapitali i može li tako neobičan par biti autentičan. Iako je njihova privrženost osvojila skeptike, interes javnosti za prvi par koji mijenja norme - i spominjanje Brigitteine ​​dobi, nikada se nisu smanjili.

Brigitte je poznata po svom dobrotvornom radu, kojim se bavi uz podršku svog malog tima. Većina pitanja u njezinim kampanjama povezana su s njezinom bivšom karijerom učiteljice, kao što su maltretiranje u školama, autizam u djetinjstvu, mentalno zdravlje i društveni mediji.

"Što se tiče njezinih aktivnosti, ona je vrlo tradicionalna u svom pristupu", rekao je za AFP Robert Schneider, autor knjige o njezinu životu.

Brigitte je rođena u imućnoj provincijskoj obitelji, otac joj je držao prodavaonicu čokolade u njezinu rodnom gradu Amiensu, a danas je smatraju konzervativnijom od supruga te je u prijateljskim odnosima s desničarskim bivšim predsjednikom Nicolasom Sarkozyjem.

"U početku su postojale dvije strane: ona slobodne žene koja je prekršila društvene konvencije i druga koja je bila konvencionalna - provincijska buržujka, katolkinja, dobro odgojena, elegantno odjevena, koja je glasala za desno", dodao je Schneider i zaključio kako danas dominira njezina druga strana.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 2 +25 Ivana Knoll - 3 Celebrity Knoll na udaru kritika zbog čestitke za Uskrs, evo čime je sve razljutila: "Čekamo novu pornozvijezdu''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 5 Fani Stipković - 2 +26 Fani Stipković - 6 Celebrity Naša najseksi novinarka izbacila bujni dekolte u badiću na jedno rame, pogledajte zašto joj svi pišu da je ljepotica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene