I dalje se jako vole!

Zaljubio se u 25 godina stariju plavušu kada mu je bila učiteljica u školi, a ona se zbog njega razvela i nije požalila!

Emmanuel i Brigitte Macron Emmanuel i Brigitte Macron Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Emmanuel i Brigitte Macron - 2 Emmanuel i Brigitte Macron - 1 Emmanuel i Brigitte Macron - 3 Emmanuel i Brigitte Macron - 4 Emmanuel i Brigitte Macron - 5 Emmanuel Macron, Brigitte Macron Emmanuel i Brigitte Macron Emmanuel i Brigitte Macron - 3 Emmanuel i Brigitte Macron - 2 Emmanuel i Brigitte Macron - 1 +8 Emmanuel Macron (Foto: Profimedia) Galerija

Emmanuel i Brigitte Macron snimljeni su na odmoru na jugu Francuske gdje uživaju kao pravi zaljubljeni golupčići.

Francuski predsjednik Emmanuel Macron i njegova supruga Brigitte snimljeni su na ljetnom odmoru koji provode na jugu Francuske, a njihove zaljubljene osmijehe uspjeli su zabilježiti i paparazzi koji su se tamo našli.

45-godišnji Emmanuel i 70-godišnja Brigitte uživali su na čamcu i razmjenjivali nježnosti, a on je pritom pokazao i odličnu formu u kupaćim hlačicama.

Macronovi su se vjenčali 2007. godine, nakon duge veze, koja je započela kada je ona podučavala budućeg predsjednika u njegovoj školi u Amiensu, na sjeveroistoku Francuske. Brigitte je u to vrijeme bila udana, ali kasnije se razvela od prvog muža, s kojim je dobila troje djece, kako bi se mogla udati za Emmanuela.

Njihov brak bio je prava senzacija kada se Emmanuel sve više počeo pojavljivati u javnosti, prvo kao ministar, a zatim i kao predsjednički kandidat 2016. godine, a mnogi su se zapitali i može li tako neobičan par biti autentičan. Iako je njihova privrženost osvojila skeptike, interes javnosti za prvi par koji mijenja norme - i spominjanje Brigitteine ​​dobi, nikada se nisu smanjili.

Brigitte je poznata po svom dobrotvornom radu, kojim se bavi uz podršku svog malog tima. Većina pitanja u njezinim kampanjama povezana su s njezinom bivšom karijerom učiteljice, kao što su maltretiranje u školama, autizam u djetinjstvu, mentalno zdravlje i društveni mediji.

"Što se tiče njezinih aktivnosti, ona je vrlo tradicionalna u svom pristupu", rekao je za AFP Robert Schneider, autor knjige o njezinu životu.

Brigitte je rođena u imućnoj provincijskoj obitelji, otac joj je držao prodavaonicu čokolade u njezinu rodnom gradu Amiensu, a danas je smatraju konzervativnijom od supruga te je u prijateljskim odnosima s desničarskim bivšim predsjednikom Nicolasom Sarkozyjem.

"U početku su postojale dvije strane: ona slobodne žene koja je prekršila društvene konvencije i druga koja je bila konvencionalna - provincijska buržujka, katolkinja, dobro odgojena, elegantno odjevena, koja je glasala za desno", dodao je Schneider i zaključio kako danas dominira njezina druga strana.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Reid na Hvaru - 3 Tara Reid na Hvaru - 1 Tara Reid na Hvaru - 2 Tara Reid na Hvaru - 1 +24 Tara Reid na Hvaru - 2 Nekad i sad Procurile fotke posrnule holivudske plavuše kako se zabavlja na Hvaru, te davne 2009. godine družila se i s našim poduzetnikom!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 4 Claudia Rivier - 1 +26 Claudia Rivier Celebrity Najbujnija Slavonka samo je lišćem prekrila najintimnije dijelove tijela: ''Eva i originalni grijeh...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene