''sjajan brak i sjajna veza''

Legendarna glumica i 31 godinu mlađi suprug uživali su na plaži, on joj je peti muž, a tek je s njim našla pravu sreću!

Joan Collins i Percy Gibson - 1 Joan Collins i Percy Gibson - 1 Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Joan Collins i Percy Gibson - 9 Joan Collins i Percy Gibson - 8 Joan Collins i Percy Gibson - 4 Joan Collins i Percy Gibson - 3 Joan Collins i Percy Gibson - 1 Joan Collins i Percy Gibson - 5 Joan Collins i Percy Gibson - 7 Joan Collins i Percy Gibson - 6 Joan Collins i Percy Gibson Joan Collins - 3 +10 Joan Collins (Foto: Profimedia) Galerija

Joan Collins i Percy Gibson uhvaćeni su kako uživaju na plaži na Barbadosu, a svoj izlet ovjekovječili su i fotografijom za koju su zamolili pomoćnika.

Britanska glumica Joan Collins i njen partner Percy Gibson uhvaćeni su na svom odmoru na Barbadosu. Stariji par šetao je pješčanom plažom u kupaćim kostimima, a u jednom trenu sjeli su ispod jedne sjenice kako bi se fotografirali.

Za to su zamolili svog pomoćnika, a onda su nastavili šetnju dalje.
90-godišnja glumica ne skriva koliko je sretna sa svojim suprugom s kojim je u braku posljednjih 20 godina. Od nje je mlađi 31 godinu, njezin je peti suprug, nakon što je okončala brakove s Maxwellom Reedom, Anthonyjem Newleyem, Ronom Kassom i Peterom Holmom. Joan s drugim suprugom Anthonyjem ima dvoje djece, Taru i Alexandera Newleya, dok je kćer Katyanu Kass dobila s trećim suprugom Ronom.

U kolovozu prošle godine je u intervjuu za časopis Saga priznala da o sebi još uvijek razmišlja kao o 40-godišnjakinji te time otkrila tajnu svoje ljepote, tvrdeći da su godine nevažne jer joj je fokus na tome kako izgleda, osjeća se i ponaša.

Joan je 2022. proslavila 20. godišnjicu braka s Percyjem u hotelu Claridge's u londonskom Mayfairu i tom ga je prigodom nahvalila te dodala kako je prava sretnica što ga ima u životu.

"On se brine za sve. On se brine za moju djecu i sve naše financije. On je ljubav mog života. To je sjajan brak i sjajna veza", rekla je Joan u intervjuu za Sagu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Matt LeBlanc Matthew Perry i Matt LeBlanc - 1 Matthew Perry i Matt LeBlanc - 2 Matthew Perry i Matt LeBlanc - 3 +25 Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Celebrity Pogledajte kako se omiljeni Joey nosi s gubitkom Chandlera, snimljen je prvi put nakon njegove smrti

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović - 3 Milica Pavlović - 4 Milica Pavlović - 5 Milica Pavlović - 6 +25 Milica Pavlović - 2 Celebrity Jedna od najljepših srpskih pjevačica pokazala novu promjenu na sebi: Više nije vatrena plavuša, vratila se na imidž s kojim su je svi zavoljeli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene