"Boginja u novom sjaju"

Jedna od najljepših srpskih pjevačica pokazala novu promjenu na sebi: Više nije vatrena plavuša, vratila se na imidž s kojim su je svi zavoljeli!

Milica Pavlović - 1 Milica Pavlović - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović - 3 Milica Pavlović - 4 Milica Pavlović - 5 Milica Pavlović - 6 Milica Pavlović - 2 Milica Pavlović Milica Pavlović - 3 Milica Pavlović - 4 Milica Pavlović - 5 Milica Pavlović - 1 +19 Milica Pavlović - 1 Galerija

Milica Pavlović 23. prosinca započinje svoju turneju "Lav" koncertom u beogradskoj Štark Areni, a za to je napravila i drastičnu promjenu na sebi.

Srpska pjevačica Milica Pavlović pohvalila se novom bojom kose tijekom gosotovanja u "Ami G showu", a potom je fotografije objavila i na svom Instagram profilu.

Milica je pozirala u crnom odijelu s detaljima blještavih dijamantića na ramenima, a pažnju je privlačila njezina duga smeđa kosa.

"Nemoguće da se plavuše više zabavljaju, provjereno znam. Da čujem vaš komentar?", napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

"Puno ti bolje stoji ova boja", "Wauu stara Milica", "Stara Milica se vratila", "E ovo si već ti", "Konačno, to je ta Milica", samo su neki od komentara.

Inače, Milica Pavlović je jedna od najpopularnijih pjevačica u Srbiji.
Rođena je u Švicarskoj, a kao dijete se preselila u Srbiju kad su joj se roditelji razveli. Nakon srednje škole ponovno je otišla k ocu da ne izgubi strano državljanstvo, no kasnije se odlučila ipak na život u nama susjednoj zemlji.

Često privlači pozornost svojim golišavim izdanjima i vrućim glazbenim spotovima.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry, Courteney Cox Matthew Perry u seriji Prijatelji Matthew Perry, Prijatelji Ekipa serije Prijatelji +25 Serija Prijatelji Zanimljivosti Ova scena iz "Prijatelja" posebno je jeziva nakon Chandlerove smrti: "Praktički su predvidjeli budućnost!"

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Sophie Turner - 1 Sophie Turner i Joe Jonas Sophie Turner i Joe Jonas - 14 Sophie Turner i Joe Jonas - 13 +22 Sophie Turner i Joe Jonas - 12 Celebrity Prije samo mjesec dana objavljeno je da se rastaje, a već je uhvaćena u strastvenom klinču s najpoželjnijim neženjom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene