Kontaktirali ih?

Novim postupkom Meghan i Harry pokazali su da ipak nisu zaboravili na kralja i Kate, nedavni događaji i njih su zabrinuli!

Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Meghan Markle i princ Harry - 2 +19 Meghan Markle i princ Harry - 3 Galerija

Princ Harry i Meghan Markle nisu zaboravili zaželjeti brz oporavak kralju Charlesu i Kate Middleton, izvori tvrde da su im poslali pisma.

Nakon što su u jednom danu javnost zabrinule vijesti da su kralj Charles i Kate Middleton lošeg zdravstvenog stanja i u bolnici, mnoge oči odmah su se okrenule ka odbejglim supružnicima Meghan Markle i princu Harryju.

Ipak, kako su to mnogi mislili, oni nisu zaboravili poslati znak pažnje te su poslali poruku ozdravljenja Kate Middleton i kralju Charlesu i prenijeli im svoju zabrinutost i najbolje želje, tvrde izvori.

Kraljevski izvor rekao je da su Sussexi poslali podršku članovima obitelji te da je ovo samo dio moguće želje da zakopaju ratne sjekire.

Rekli su za Mirror: ''Vojvoda i vojvotkinja kontaktirali su obje strane na različite načine kako bi prenijeli svoju zabrinutost i najbolje želje.''

Mislite li da Meghan i Harry zapravo kontaktiraju s kraljevskom obitelji u tajnosti?

  • Da, nemoguće je da se uopće ne čuju
  • Ne, jasno je da su zauvijek raskrstili
  • Možda, samo u najvažnijim situacijama

Ukupno glasova:

Princ Harry prisustvovao je gala-večeri u Los Angelesu gdje je primio nagradu za živuću legendu zrakoplovstva zbog svog letačkog iskustva u vojsci. Nakon njegovog izlaska stručnjaci su se brzo javili, a novinarka Angela Mollard rekla je kako bi Harryju bilo pametno da se zaputi u Britaniju.

''Ako je pametan, uskočit će u avion i odletjeti u UK. Neće se žaliti na sigurnost ili gdje bi mogao odsjesti, ali će biti čovjek koji - poput tisuća diljem zemlje svaki dan – odluči biti sa svojom obitelji usred njihovih izazova'', rekla je.

No, ako je vjerovati izvorima, Meghan i Harry barem su na neki način pokušali zaželjeti brz oporavak kralju i princezi.

Podsjetimo, Kate je operirana ovog tjedna te se trenutno oporavlja od zahvata na abdomenu dok Charles tek čeka svoju operaciju prostate.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 5 In Magazin: Baby Lasagna - 1 In Magazin: Baby Lasagna - 2 +14 In Magazin: Baby Lasagna - 3 Celebrity Baby Lasagna otkrio nam je gdje je bio kad je saznao da će nastupiti na Dori: ''Tek nakon nekoliko trenutaka shvatio sam što se upravo dogodilo...''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 3 Severina - 5 Severina - 6 +24 Severina - 7 Celebrity Sevkina haljina s prorezima otkrila je njene brutalne trbušne mišiće, pohvale u komentarima samo frcaju: ''Za ovo treba imati tijelo!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene