Stanje oca ga ne brine

Princ Harry u prvom izlasku nakon vijesti o zdravstvenom stanju Kate i Charlesa, stručnjaci mu savjetuju: ''Bolje da sjedne na avion i ode u Britaniju...''

Princ Harry - 2 Princ Harry - 2 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry - 1 Princ Harry - 3 Princeza Diana i John Travolta - 1 Princeza Diana i John Travolta - 2 Princeza Diana i John Travolta - 3 Princ Harry na Sjevernom polu Princ Harry na Sjevernom polu Princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 6 Meghan Markle i princ Harry - 5 +20 Princ Harry Galerija

Princ Harry viđen je u javnosti prvi put nakon što se zdravstveno stanje Kate Middleton i kralja Charlesa pogoršalo, stručnjaci mu savjetuju da bi trebao otići u Britaniju.

Princ Harry viđen je u javnosti prvi put nakon što su svijet zabrinule vijesti o zdravstvenom stanju kralja Charlesa i Kate Middleton. Iako se o njima nije ništa oglašavao, Harry je počast odao jednom drugom članu obitelji, svojoj majci princezi Diani.

Naime, Harry je prisustvovao gala-večeri u Los Angelesu gdje je primio nagradu za živuću legendu zrakoplovstva zbog svog letačkog iskustva u vojsci.

Nagradu je na pozornici preuzeo od glumca Johna Travolte koji se svojevremeno družio s princezom Dianom, a on je se na dodjeli i prisjetio te spomenuo njihov ples u Bijeloj kući 1985. o čemu više možete pročitati OVDJE.

''Imao sam samo godinu dana kad si plesao s mojom mamom u Bijeloj kući, a pogledaj nas sada'', rekao je Harry Travolti.

Na događanje je princ stigao bez supruge Meghan Markle, a kako pišu strani mediji, ona je ostala kod kuće jer su im se djeca razboljela.

A u lošem zdravstvenom stanju trenutno je i Harryjev otac i šogorica što njega, čini se, baš i ne brine previše.

Pogledaji ovo Princ William Celebrity Princ William posjetio suprugu Kate nakon operacije, pogledajte kako je izgledao kad je napuštao bolnicu

Nakon njegovog izlaska stručnjaci su se brzo javili, a novinarka Angela Mollard rekla je kako bi Harryju bilo pametno da se zaputi u Britaniju.

''Ako je pametan, uskočit će u avion i odletjeti u UK. Neće se žaliti na sigurnost ili gdje bi mogao odsjesti, ali će biti čovjek koji - poput tisuća diljem zemlje svaki dan – odluči biti sa svojom obitelji usred njihovih izazova'', rekla je.

Treba li Harry otići u posjet Charles i Kate u Britaniju?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Ipak, ovih dana Harry se zamara nečim drugim, a to je tužba protiv britanskih tabloida koju je sad naglo povukao.

Pogledaji ovo Princ Harry Celebrity Dok mu je dio obitelji u bolnici, princ Harry opet je pronašao način kako da privuče pozornost na sebe, ovaj obrat nitko nije očekivao

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 3 Severina - 4 Severina - 2 Severina - 1 +25 Severina - 2 Celebrity Severina pokazala tijelo boginje u neobičnom badiću, možete li vjerovati da ima 51 godinu?

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Lirim Kastrati i Anđela Šimac - 3 Lirim Kastrati i Anđela Šimac - 2 Anđela Šimac - 2 Anđela Šimac - 1 +16 Lirim Kastrati i Anđela Šimac Celebrity Fatalna Sinjanka bivšem Dinamovcu pripremila je veliko iznenađenje, a onda mu poručila: ''Budući da sam imala samo 3 sata...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene