Bili su predivni!

Sjećate li se ovih legendarnih scena? Od plesa princeze Diane i popularnog glumca prošlo je skoro 40 godina

Princeza Diana i John Travolta - 4 Princeza Diana i John Travolta - 4 Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana i John Travolta - 1 Princeza Diana i John Travolta - 2 Princeza Diana i John Travolta - 3 Princeza Diana u Angoli Princeza Diana Prinčevi William i Harry s princezom Dianom Prinčevi William i Harry s princezom Dianom Princ Charles i princeza Diana John Travolta (Foto: Instagram) John Travolta (Foto: Instagram) +5 John Travolta, Olivia Newton-John (Foto: Profimedia) Galerija

Fotografije princeze Diane i Johna Travolte očarale su javnost, a poznate scene njihova plesa obišle su svijet.

Cijeli svijet vidio je mali dio večeri kada su princeza Diana i princ Charles 1985. godine prisustvovali svečanoj večeri u Bijeloj kući kod tadašnjeg predsjednika Amerike Ronalda Reagana.

Pogledaj i ovo Bryan Adams i princeza Diana evo što je bilo... Bryan Adams otkrio istinu o navodnoj aferi s princezom Dianom, pokušao ju je i spasiti: "Nadrealno je razmišljati o tome"

Princeza Diana tada je zablistala u uskoj crnoj haljini sa spuštenim rukavima koja je sezala do poda, a oko vrata su je krasili skupi bijeli biseri.

Tijekom večeri, gosti su se mogli opustiti na plesnom podiju, a među uzvanicima je bio i glumac John Travolta koji je Dianu zamolio za ples.

Tada 24-godišnja Diana prihvatila je poziv i zaplesala s Travoltom na pjesmu iz filma ''Groznica subotnje večeri'', a neke fotografije obišle su svijet.

Na društvenim mrežama kao podsjetnik su osvanule fotografije njihova plesa, a čini se da su se John i Diana odlično zabavili tijekom ove večeri.

''Stavio sam ruku na njena leđa, uhvatio njenu ruku i spustio je dolje, da ne bude previše podignuta, tako sam joj ulio samopouzdanje'', rekao je jednom prilikom Travolta.

Slavna haljina u kojoj je te večeri Diana stigla prodana je 2013. godine za nevjerojatnih 350 tisuća dolara jednom muškarcu iz Britanije koji ju je kupio kao poklon za svoju suprugu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 1 Kate Middleton, Charles III., princ William Kralj Charles +26 Kralj Charles Celebrity Kralj Charles zaposlio osobu čiju jedinu obavezu ne možete ni zamisliti, evo kako su ju objasnili

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Topalović - 1 Helena Topalović - 2 Helena Topalović - 3 Helena Topalović - 4 +14 Helena Topalović - 5 Celebrity Kći srpskog pjevača uživa u luksuznom životu, na tajnoj turističkoj destinaciji hvali se raskošnim atributima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene