Imaju burnu vezu

Fatalna Sinjanka bivšem Dinamovcu pripremila je veliko iznenađenje, a onda mu poručila: ''Budući da sam imala samo 3 sata...''

Lirim Kastrati i Anđela Šimac - 1 Lirim Kastrati i Anđela Šimac - 1 Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Lirim Kastrati i Anđela Šimac - 3 Lirim Kastrati i Anđela Šimac - 2 Anđela Šimac - 2 Anđela Šimac - 1 Lirim Kastrati i Anđela Šimac Anđela Šimac Anđela Šimac Anđela Šimac Anđela Šimac Anđela Šimac +10 Anđela Šimac - 12 Galerija

Sinjska manekenka Anđela Šimac pripremila je rođendansko iznenađenje svojem partneru Lirimu Kastratiju, a ona je spomenula da je za cijelu pripremu imala samo tri sata.

Sinjska manekenka Anđela Šimac iznenadila je svojeg partnera Lirima Kastratija za rođendan, a romantičnom fotografijom s proslave nogometaš se već pohvalio na Instagramu.

''Hvala svima, ali posebno hvala mojoj ljubavi za ovo iznenađenje'', napisao je Lirim.

Na jednoj fotografiji nogometaš sjedi sam na stolcu, dok mu na drugoj fotografiji lijepa Anđela sjedi u krilu te su se poljubili.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lirim Kastrati (@lirimkastratti)

Oko njih bili su postavljeni brojni baloni, rođendanska torta i pokloni, a na objavu mu se brzo javila i Anđela koja je rekla da je za pripremu svega imala jako malo vremena.

''S obzirom na to da sam imala samo 3h, hvala tebi što si zadovoljan'', napisala je.

Sviđa li vam se kako je Anđela uredila prostoriju za iznenađenje?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Podsjetimo, Lirim i Anđela pretprošle su godine nakratko prekinuli i to samo nekoliko mjeseci nakon rođenja njihove kćerkice Indiah.

"Ne možemo više zajedno, meni ne odgovara taj način života. Nemam svoj život", kazala je Anđela u kolovozu 2022. za 24 sata.

Njihova veza bila je turbulentna od samog početka, a već su i ranije bili nakratko prekinuli, i to zbog snimke koja je kružila internetom u kojoj Anđela plače dok njezin bivši dečko, talijanski nogometaš Mario Balotelli, nezainteresirano igra Playstation.

Više o njihovoj vezi pročitajte OVDJE.

Anđela inače radi kao model za kupaće kostime i donje rublje, a bila je i finalistica na izboru za Najseksi Hrvaticu 2016. godine. Prethodno se natjecala za Kraljicu Hrvatske na Pagu, no tamo nije ostvarila zapažen rezultat, a iste je godine osvojila titulu Lica godine Hrvatske.

Za njezinu vezu s Lirirmom doznalo se dok je on još bio igrač Dinama, a odao ih je video s proslave njegova rođendana koji je osvanuo na društvenim mrežama.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Rick i Adam Harrison - 2 Show ''Zalagaonica'' Rick i Adam Harrison - 1 Zvijezde showa ''Zalagaonica'' - 9 +9 Zvijezde showa ''Zalagaonica'' - 8 Celebrity Preminuo je sin zvijezde ''Zalagaonice'', shrvani otac oprostio se od njega zajedničkom fotografijom

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aljoša Asanović - 1 Aljoša Asanović - 3 Aljoša Asanović - 4 Aljoša, Anamarija i Katarina Asanović +26 Aljoša Asanović Nekad i sad Svi ga pamtimo kao jednog od najzgodnijih Vatrenih iz uspješne '98., a danas bi ga s potpuno sijedom kosom i bradom teško prepoznali!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene