zanimljiv apel

Fatalna Sinjanka nakon prekida s bivšim dinamovcem s kojim ima dijete zatražila pomoć putem Instagrama

Anđela Šimac Anđela Šimac Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Anđela Šimac Anđela Šimac Anđela Šimac - 1 Anđela Šimac - 2 Anđela Šimac - 3 Anđela Šimac - 4 Anđela Šimac - 5 Anđela Šimac - 6 Anđela Šimac - 7 Anđela Šimac - 9 +3 Anđela Šimac - 10 Galerija

Anđela Šimac u pričama na svojem profilu na Instagramu uputila je zanimljiv apel pratiteljima.

Sinjska manekenka Anđela Šimac javnosti je postala poznata zbog veze s bivšim dinamovcem Lirimom Kastratijem, s kojim ima i dijete.

Pogledaj i ovo Anđela Šimac A već se i leti avionom! Sinjska manekenka pokazala kako izgleda 10 dana nakon poroda: "Netko mi je rekao da više neću imati ravan trbuh!"

Kćer koju su nazvali Indiah dobili su u ožujku ove godine, a samo nekoliko mjeseci kasnije njihova veza došla je kraju.

"Ne možemo više zajedno, meni ne odgovara taj način života. Nemam svoj život", objasnila je Anđela razloge prekida za 24 sata.

Atraktivna Sinjanka u međuvremenu je stekla veliku popularnost na društvenim mrežama, gdje najčešće objavljuje svoje golišave fotke, a sada je pratitelje zatražila za pomoć.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Angie (@angieliciious)

"Ima li netko da radi na carini na granici Hrvatske ili Srbije?" napisala je Anđela u priči na svojem profilu na Instagramu, a nije objasnila razlog svojeg zanimljivog upita.

Anđela inače radi kao model za kupaće kostime i donje rublje, a bila je i finalistica na izboru za Najseksi Hrvaticu 2016. godine. Prethodno se natjecala za Kraljicu Hrvatske na Pagu, no tamo nije ostvarila zapažen rezultat, a iste je godine osvojila titulu Lica godine Hrvatske.

Zbog ljubavi prema Lirimu preselila se u Poljsku, u koju je on otišao igrati za nogometni klub Legija, a njihova veza bila je turbulentna od samog početka.
Da su par, doznalo se nakon što je ona na Instagramu objavila video s proslave njegova rođendana, koja zbog velikog broja okupljenih nije bila u skladu s epidemiološkim mjerama, a detalje o svojem odnosu dugo su tajili od javnosti.

Već su ranije i nakratko bili prekinuli, i to zbog videa koji je kružio internetom u kojem Anđela plače dok njezin bivši dečko, talijanski nogometaš Mario Balotelli, nezainteresirano igra Playstation.

Vijest o dolasku prinove potvrdili su dva tjedna nakon Lirimova odlaska iz Dinama, a Anđela je tada priznala da ne planiraju vjenčanje.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 2 Tara Thaller - 3 Tara Thaller - 4 Tara Thaller s kolegama +15 Tara Thaller - 1 Celebrity Rijedak izlazak jedne od naših najljepših glumica, a sa suprugom je nismo vidjeli još od iznenadnog vjenčanja!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek i Francois-Henri Pinault - 2 Salma Hayek i Francois-Henri Pinault - 3 Salma Hayek i Francois-Henri Pinault - 4 Salma Hayek - 1 +10 Salma Hayek s kćerkom Valentinom Celebrity Zbog seksi izdanja latino ljepotice suprug se nije odvajao od nje, a teško je povjerovati da je on nju prevario!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene