Sad je ne ispušta iz ruke

Zbog seksi izdanja latino ljepotice suprug se nije odvajao od nje, a teško je povjerovati da je on nju prevario!

Salma Hayek i Francois-Henri Pinault - 1 Salma Hayek i Francois-Henri Pinault - 1 Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek i Francois-Henri Pinault - 2 Salma Hayek i Francois-Henri Pinault - 3 Salma Hayek i Francois-Henri Pinault - 4 Salma Hayek - 1 Salma Hayek s kćerkom Valentinom Salma Hayek s kćerkom Valentinom - 1 Salma Hayek (Foto: Profimedia) Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Getty Images) Salma Hayek i Francois-Hanri Pinault (Foto: Getty Images) +2 Francois-Henri Pinault, Salma Hayek (Foto: Profimedia) Galerija

Salma Hayek pojavila se na tjednu mode u Parizu u dekoltiranom izdanju, a došla je u pratnji supruga Francois-Henrija Pinaulta.

Glumica Salma Hayek (56) poznata je po svojim raskošnim atributima, kojima se i sama voli pohvaliti.

Pogledaj i ovo Salma Hayek - 2 "Wow, superžena" Čini se da je 57-godišnja glumica itekako svjesna svoje ljepote, najnovije fotografije u badiću koje je objavila to i potvrđuju!

Tako se sada na reviji u sklopu tjedna mode u Parizu pojavila u dekoltiranom izdanju u kojem su u prvom planu bile njezine bujne grudi, a došla je u pratnji supruga Francois-Henrija Pinaulta (60), koji je nije ispuštao iz ruku.

Pinault je inače vlasnik tvrtke Kering, koja pod sobom ima luksuzne brendove, kao što su Gucci, Alexander McQueen, Balenciaga i Saint Laurent, a njegovo bogatstvo procjenjuje se na oko 54 milijarde dolara.

Par se stoga često može vidjeti na modnim događanjima, a Pinault prati suprugu i na filmskim svečanostima.

Salma se s François-Henrijem Pinaultom počela viđati 2006. godine, a godinu dana kasnije postali su roditelji djevojčice Valentine Palome. Ubrzo nakon toga potvrdili su zaruke i vjenčali su se 2009. godine na romantičnoj ceremoniji u Parizu, a slavlje je održano i u Veneciji.

Njihovu veliku ljubav nije uzdrmala ni tužba manekenke Linde Evangeliste koju je ona podnijela protiv Francoisa 2011. i tvrdila da on ne želi priznati sina kojeg je navodno s dobio s njom 2006. godine tijekom afere koja je potrajala nekoliko mjeseci.

On je te navode negirao, no kraju se s Lindom ipak nagodio, a Salma u javnosti nikada nije komentirala tu situaciju. Kasnije je priznao da je on otac dječaka, kao i da je od Linde tražio da ga pobaci. Francois je otac i 21-godišnje Mathilde te 24-godišnjeg Francoisa Juniora, koje je dobio u prvom braku s Dorothée Lepère.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle +25 Princ Harry i Meghan Markle Celebrity Osvanule dosad neviđene fotografije Harryja i Meghan koje su zasjenile podmukli potez kraljevske obitelji!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Kravić i Fran Olujić Monika i Fran Olujić Monika Kravić Monika Kravić (Foto: John Pavlish) +4 Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Celebrity Monika Kravić prvi put objavila fotografiju s drugim mužem, samozatajnog odvjetnika s kojim ima dijete dugo je skrivala od javnosti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene