Ups!

Dok se ona borila s nestašnom haljinom, ostali su uživali u pogledu na njezinu raskoš, a pokazala je i više nego što je htjela!

Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Getty Images) +0 Salma Hayek (Foto: Instagram) Galerija

Salma Hayek se na dodjeli nagrada BAFTA našla u malim problemima zbog haljine koja otkriva dekolte i noge, pa je pokazala i više nego što je planirala.

Slavna holivudska glumica Salma Hayek (55) poznata je po svojim raskošnim atributima koje je istaknula i na svečanoj dodjeli nagrada BAFTA u Londonu u nedjelju navečer.

Pogledaj i ovo Salma Hayek - 1 ona je bomba! Čini se da je Salma Hayek itekako svjesna svojih raskošnih oblina kojima mami uzdahe, pa ih je i ovaj put zavodljivo istaknula!

Latino ljepotica za ovu je prigodu odabrala glamuroznu ljubičastu haljinu od baršuna koja joj je pri dolasku na crveni tepih stvorila neočekivane probleme.

Dok je pozirala fotografima, Salma je uporno pokušavala zatvoriti visoki prorez na donjem dijelu kroz koji je izvirila čipkasta podsuknja, a okupljeni su pritom uživali u nikad boljem pogledu na njezin bujni dekolte.

No unatoč problemima zbog kojih je pokazala više nego što je planirala, Salma je sve oborila s nogu svojom fantastičnom figurom zbog koje i u šestom desetljeću opravdano nosi titulu seks-bombe.

Svojim atributima često se hvali i na Instagramu gdje je milijuni obožavatelja obasipaju komplimentima na račun izgleda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Inače, Hayek je od 2009. godine u sretnom braku s francuskim biznismeom Françoisom-Henrijem Pinaultom s kojim ima i 14-godišnju kći Valentinu Palomu Pinault.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac - 3 Igor Barberić, Larisa Lipovac, Franka Batelić, Marko Ciboci Igor Barberić, Larisa Lipovac, Franka Batelić, Marko Ciboci Žiri showa Ples sa zvijezdama +10 Žiri showa Ples sa zvijezdama Celebrity Larisa Lipovac Navojec opet oborila s nogu: Za ovakav dekolte trebalo je hrabrosti, a ponosno je istaknula i vitke noge!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene