56 joj je godina!

Latino diva dočekala rođendan na jahti, pažnju s dobre fešte ipak ukrale zanosne obline po kojima je poznata!

Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 3 Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 6 Salma Hayek - 5 Salma Hayek - 2 Salma Hayek s kćerkom Valentinom Salma Hayek s kćerkom Valentinom Salma Hayek s kćerkom Valentinom - 2 Salma Hayek s kćerkom Valentinom - 1 +0 Salma Hayek - 3 Galerija

Jedna od najpoznatijih glumica Salma Hayek napunila je 56 godina, a rođendan je proslavila zanosnim oblinama na Instagramu.

Jedna od najpoznatijih glumica na svijetu Salma Hayek proslavila je svoj 56. rođendan. Povodom ove velike brojke, glumica je podijelila videozapis na društvenim mrežama i raspametila svoje brojne i vjerne obožavatelje.

Pogledaj i ovo Salma Hayek - 1 ona je bomba! Čini se da je Salma Hayek itekako svjesna svojih raskošnih oblina kojima mami uzdahe, pa ih je i ovaj put zavodljivo istaknula!

Salma je objavila kratki videozapis na kojem pleše na jahti u crvenom kupaćem kostimu, a svu pažnju ukrale su njene obline i bujne grudi koje su se ljuljale u kupaćem kostimu. Hayek je u rukama držala mobitel i slamnati šešir i zanosno plesala, a u opisu videozapisa zaželjela je sama sebi sve najbolje.

''Sretan mi 56. rođendan! Uvijek zahvalna!'' napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

U komentarima su se nizale čestitke za sretan rođendan, a među njima se mogao pronaći i pokoji komentar na Salmin izgled. Iako je u šestom desetljeću, glumica ima zavodljivo dobru figuru po kojoj je bila poznata od svojih mladih dana, a mnogima je i danas slaba točka.

Glumica se inače svojim atributima često hvali i na Instagramu gdje je milijuni obožavatelja obasipaju komplimentima na račun izgleda, a nosi i titulu seks-bombe.

Od 2009. godine Salma je u sretnom braku s francuskim biznismeom Françoisom-Henrijem Pinaultom s kojim ima i 14-godišnju kći Valentinu Palomu Pinault.

Glumačku karijeru započela je krajem osamdesetih, kada je u rodnom Meksiku dobila ulogu u telenoveli "Teresa", a Hollywood je osvojila 1995. u filmu "Desperado" te je nedavno dobila i svoju zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih. Zadnji film koji je snimila je "House of Gucci", u kojem glumi prijateljicu zloglasne Patrizije Reggiani, Giuseppinu Auriemmu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović 2 +25 Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Kolinda u pripijenoj haljini istaknula liniju za poželjeti, pogledajte fotke zbog kojih joj pišu da je najljepša!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Hadžiavdagić Tabaković - 2 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 14 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 4 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 3 +28 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 5 Celebrity Naša influencerica pokazala tretman podizanja stražnjice koji izgleda vrlo bolno: ''Samo da guza bude top''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene