Kakav poklon za Majčin dan!

Kći Salme Hayek prvi put pozirala za naslovnicu s majkom, pa oduševila ljepotom, ali i jednom izjavom!

Salma Hayek Salma Hayek Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek s kćerkom Valentinom Salma Hayek s kćerkom Valentinom - 2 Salma Hayek s kćerkom Valentinom - 1 Salma Hayek s kćerkom Valentinom Salma Hayek s kćerkom Valentinom +0 Salma Hayek Galerija

Salma Hayek pozirala je za naslovnicu modnog časopisa s kćerkom Valentinom, a obožavatelji su opčinjeni ljepotom mlađahne djevojke koja liči na poznatu majku!

Salma Hayek, poznata 55-godišnja glumica nedavno se fotografirala za naslovnicu meksičkog izdanja modnog časopisa ''Vogue''.

Pogledaj i ovo Salma Hayek s kćerkom Valentinom ljepotica na mamu Ona je 15-godišnja nasljednica bogatstva vrijednog 33 milijarde dolara: Zavirite u nimalo dosadan život kćeri Salme Hayek!

Kako je napisala, ovo snimanje bio je rani poklon za Majčin dan, a na snimanju joj se pridružila i kćer jedinica Valentina Paloma koja ima svega 14 godina, a poziranje za naslovnicu odradila je kao od šale.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Glumica je na Instagramu podijelila niz fotografija na kojima ona i Valentina poziraju, a Salmini pratitelji ne mogu vjerovati koliko je Valentina odrasla, a u komentarima pršte pohvale i komplimenti.

Valentina i Salma odgovarale su i na neka pitanja o modi, garderobi, poslu, zajedničkom odnosu te ostalim zanimljivim stvarima, a otkrile su i da se Salma ponekad ljuti na kćerku jer joj krade odjeću.

''Svađamo se oko odjeće jer ona uzima sve iz mog ormara“, rekla je Hayek i dodala: "Odmalena mi nije dozvoljavala da joj biram odjeću, i to mi se uvijek sviđalo.''

''Istina je da kada je u pitanju odjeća, ja volim njenu, ali generalno uvijek nosim ono što volim'', započela je Valentina. ''Jedva da primjećujem marke. Generalno, također volim kombinirati i nositi vintage komade'', rekla je tinejdžerica i iznenadila izjavom kako ne voli nositi markiranu odjeću.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gucci Official (@gucci)

Svi su primijetili kako mlada Valentina liči na prelijepu majku, a da voli modu pokazala je još i 2019. godine kad je imala svega 11 godina.

Tad je sa Salmom prošetala po modnoj pisti na Milanskom tjednu mode, a s polusestrom Mathildom, koja je kći glumca Françoisa Pinaulta, sjedila je u prvom redu na reviji modne marke ''Balencigaga'' u Parizu.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bregović - 3 Goran Bregović - 4 Goran Bregović - 3 Goran Bregović - 2 +9 Goran Bregović - 1 Celebrity Goran Bregović u braku je skoro 30 godina, ali sa suprugom se rijetko pojavljuje u javnosti, evo kako izgleda Dženana!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput s obitelji Maja Šuput - 3 Maja Šuput +13 Maja Šuput Celebrity Maja fotkom na kojoj je opet Bloom zvijezda zaželjela sretan praznik rada: ''Nadam se da odmarate, naravno, za mene to ne vrijedi!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene