Pratio ga je poseban nadimak

Svi ga pamtimo kao jednog od najzgodnijih Vatrenih iz uspješne '98., a danas bi ga s potpuno sijedom kosom i bradom teško prepoznali!

Aljoša Asanović Aljoša Asanović Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aljoša Asanović - 1 Aljoša Asanović - 3 Aljoša Asanović - 4 Aljoša, Anamarija i Katarina Asanović Aljoša Asanović Aljoša Asanović Aljoša Asanović Aljoša Asanović Aljoša Asanović Aljoša Asanović +20 Aljoša Asanović Galerija

Aljoša Asanović bio je jedan od naših najboljih nogometaša, a otkako se umirovio često ga vidimo na sportskim natjecanjima kao podršku iz publike.

Aljoša Asanović, nakon što se umirovio iz naše reprezentacije, čest je gost sportskih natjecanja gdje igrače bodri iz publike, a tako je bilo i ovog puta na futsal utakmici Torcide i Dinama u Splitu.

Naš ''Vatreni lakat'', kako su ga nazivali dok je igrao, bio je glavna atrakcija turnira, a na njegovim novim fotografijama odmah je vidljivo da je skroz posijedio.

Već godinama je vjeran i svojoj gustoj bradi, ali i upečatljivim dioptrijskim okvirima zbog kojih ga je teško ne prepoznati.

Kako Aljoši stoji sijeda kosa?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Aljoša danas ima 58 godina, a zauvijek će ostati zapamćen kao dio legendarne generacije koja je pod vodstvom Ćire Blaževića osvojila broncu na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj.

2022. godine u rujnu je otišao s mjesta izbornika nogometne reprezentacije Zambije, a još uvijek u medijima izaziva puno zanimanja svojim privatnim životom o kojem se puno pričalo.

Podsjetimo, već dugo se priča da se 2017. godine razveo od supruge Katarine Marasović. Par se vjenčao 1988. i dobio kćer Anamariju i sina Antonija.

Pogledaji ovo Anamarija Asanović Celebrity Anamarija Asanović objavila je fotografiju s mamom, koju rijetko viđamo, a o braku njezinih roditelja već godinama kruže nagađanja!

O krahu njihova braka počelo se pisati kada je Aljošina supruga promijenila prezime na društvenoj mreži u djevojačko. Usto, domaći su mediji izvijestili da se on iselio iz njihova zajedničkog doma na Marjanu i da su za to razlog nepomirljive razlike.

A koliko se Aljoša s godinama promijenio pogledajte u našoj galeriji.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Rick i Adam Harrison - 2 Show ''Zalagaonica'' Rick i Adam Harrison - 1 Zvijezde showa ''Zalagaonica'' - 9 +9 Zvijezde showa ''Zalagaonica'' - 8 Celebrity Preminuo je sin zvijezde ''Zalagaonice'', shrvani otac oprostio se od njega zajedničkom fotografijom

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ema Zepter - 16 Ema Zepter - 4 Ema Zepter - 15 Ema Zepter - 8 +28 Ema Zepter - 1 Celebrity Kći poznatog poduzetničkog para voli se pohvaliti luksuzom kojim raspolaže njezina obitelj, a njihova priča zanimljiva je iz više razloga!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene