spojio ih ćiro

Legendarni Vatreni poslije dugo vremena viđeni skupa na istom mjestu, dosta su se promijenili od slavnih dana

Slaven Bilić i Aljoša Asanović - 4 Slaven Bilić i Aljoša Asanović - 4 Damjan Tadic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Slaven Bilić i Aljoša Asanović - 2 Slaven Bilić i Aljoša Asanović - 3 Slaven Bilić Slaven Bilić - 2 Slaven Bilić - 1 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 3 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 1 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 2 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 4 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 3 +19 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 4 Galerija

Slaven Bilić i Aljoša Asanović bili su među brojnim poznatim licima na posljednjem ispraćaju Miroslava Ćire Blaževića na zagrebačkom groblju Mirogoj.

Naši umirovljeni nogometni reprezentativci i legendarni Vatreni Slaven Bilić i Aljoša Asanović s tugom su na posljednji počinak ispratili svoga dragog trenera Miroslava Ćiru Blaževića na zagrebačkom groblju Mirogoju.

Pogledaj i ovo Anamarija Asanović kći legendarnog Vatrenog Anamarija Asanović objavila je fotografiju s mamom, koju rijetko viđamo, a o braku njezinih roditelja već godinama kruže nagađanja!

Slaven i Aljoša bili su samo neki od dobro poznatih sportskih lica koja su se nakon dugo vremena ponovno našla na istom mjestu, a iskoristili su priliku da se srdačno pozdrave, što su zabilježili i fotografi.

Koliko su se promijenili iz doba najveće slave i uspjeha, pogledajte u našoj galeriji. 

Ćirinu posljednjem ispraćaju prethodila je komemoracija u Lisinskom, na kojoj su se pojavili domaći nogometaši i brojni drugi poznati Hrvati, od kojih neke ne viđamo često u javnosti.

Pjevač Tony Cetinski, bivša misica Anica Kovač, glumac Emir Hadžihafizbegović, dizajnerica Aleksandra Dojčinović, bivša premijerka Jadranka Kosor i poduzetnik Ivica Todorić samo su neka od poznatih lica koja su snimili fotografi. Među prvima je u Lisinski stigao Ćirin sin i imenjak Miroslav Blažević, a bivši nogometaš Niko Kranjčar na komemoraciju je došao u pratnji svoje majke Elvire.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Todorić i Bernard Krasnić Ante Todorić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +22 Nina Badrić i Bernard Krasnić Nekad i sad Bivši suprug Nine Badrić pojavio se u javnosti nakon dugo vremena, pogledajte kako izgleda danas

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 5 Zdenka Blažević Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 1 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 2 +26 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 6 Celebrity Kamere zabilježile emotivan trenutak između Ćirine supruge i sestre, tugu na licima nisu mogle sakriti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene