Teško je svima

Kamere zabilježile emotivan trenutak između Ćirine supruge i sestre, tugu na licima nisu mogle sakriti

Zdenka i Jozefina Blažević Zdenka i Jozefina Blažević Slavko Midzor/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 5 Zdenka Blažević Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 1 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 2 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 6 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 4 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 1 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 2 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 7 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 6 +20 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 4 Galerija

Zdenka i Jozefina Blažević snimljene su na komemoraciji za Miroslava Ćiru Blaževića u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

Brojni poznati Hrvati, prijatelje, kolege i članovi obitelji pristigli su u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog u Zagrebu na komemoraciju za Miroslava Ćiru Blaževića kako bi mu odali počast, a fotografi koji su se tamo našli zabilježili su i neke dirljive trenutke.

Pogledaj i ovo Miroslav Ćiro Blažević - 1 u braku su 60 godina! Omiljeni Ćiro snimljen u rijetkom izlasku sa suprugom Zdenkom, obično je skriva od medija, no ovaj put nisu marili za fotografe

Između ostalog snimili su Ćirinu suprugu Zdenku Blažević i njegovu sestru Jozifinu, i to u trenu kada su se držale za ruke, tješeći jedna drugu i primajući sućut.

Od trenera svih trenera došli su se oprostiti domaći nogometaši i brojni drugi poznati Hrvati, od kojih neke ne viđamo često u javnosti.

Pjevač Tony Cetinski, bivša misica Anica Kovač, glumac Emir Hadžihafizbegović, dizajnerica Aleksandra Dojčinović, bivša premijerka Jadranka Kosor i poduzetnik Ivica Todorić samo su neka od poznatih lica koja su snimili fotografi.

Među prvima je u Lisinski stigao Ćirin sin i imenjak Miroslav Blažević, a bivši nogometaš Niko Kranjčar na komemoraciju je došao u pratnji svoje majke Elvire.

Posljednji ispraćaj Miroslava Ćire Blaževića održat će se u 14 sati na Mirogoju, a lijes je izložen već od podneva.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 1 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 2 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 3 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 4 +8 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 5 Celebrity Brojni poznati Hrvati na komemoraciji za Ćiru, pojavila su se neka lica koja dugo nismo vidjeli

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Lewinsky Monica Lewinsky Monica Lewinsky Bill Clinton, Monica Lewinsky +5 Monica Lewinsky (Foto: Getty) Nekad i sad Svi je pamte kao ljubavnicu američkog predsjednika, a 25 godina nakon velikog skandala teško ju je prepoznati, izgleda bolje nego tada!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene