Uvijek je on u trendu!

Bivši Vatreni snimljen u opuštenom izdanju, i on je nabavio trendi vozilo, a zbog jednog detalja nije ga lako prepoznati!

Aljoša Asanović Aljoša Asanović Duje Klaric/Cropix 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Aljoša Asanović - 2 Aljoša Asanović - 1 Aljoša Asanović - 3 Aljoša Asanović - 4 Aljoša Asanović - 5 Slaven Bilić i Aljoša Asanović - 3 Slaven Bilić i Aljoša Asanović - 2 +0 Aljoša Asanović Galerija

Aljoša Asanović snimljen je u opuštenoj u vožnji električnim romobilom na ulicama Splita.

Naš bivši Vatreni, umirovljeni nogometaš Aljoša Asanović snimljen je u izdanju u kakvom ga dosad još nismo imali prilike vidjeti i to dok je uživao u vožnji splitskim ulicama na električnom romobilu.

Pogledaj i ovo Aljoša Asanović podsjeća li vas na nekoga? Legendarni i zgodni Vatreni drastično se promijenio od slavnih dana, a zbog imidža koji danas njeguje nigdje ne prolazi neopaženo!

57-godišnjeg Aljošu fotografi su snimili na Zapadnoj obali u Splitu tijekom vožnje na jednom od popularnijih vozila ovih dana u čemu ga nisu nimalo omeli. Ležerno odjeven u trenirku i sportsku jaknu, tenisice, s ruksakom na leđima i trendi sunčanim naočalama privukao je njihovu, kao i pažnju svojih sugrađana.

Dodatnu je pozornost privukao sijedom kosom i bradom koje mu dobro stoje, ali ga zbog tog imidža nije lako prepoznati na prvu jer je godinama nježniji spol godinama šarmirao gustom crnom kosom.

Aljošu imamo priliku vidjeti često u javnosti na kojima se rado pojavljuje u društvu svoje kćeri, dizajnerice Anamarije Asanović, a osim nje ima i sina Antonija koji je nogometaš, a dobio ih je s Katarinom Marasović, kojom se oženio 1988. godine.

O krahu njihova braka pisalo se 2017. godine kada je Aljošina supruga promijenila prezime na društvenoj mreži u djevojačko. Usto, domaći su mediji izvijestili da se on iselio iz njihova zajedničkog doma na Marjanu i da su za to razlog nepomirljive razlike.

A koliko se Aljoša s godinama promijenio pogledajte u našoj galeriji.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Kekin - 2 Ivana Kekin - 1 Ivana Kekin - 2 Ivana Kekin - 1 +17 Ivana Kekin - 2 Celebrity Supruga Mile Kekina iznenadila odjevnom kombinacijom kakva se u Saboru ne viđa često!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Gene Hackman - 3 Gene Hackman - 1 Gene Hackman - 4 Gene Hackman - 2 +5 Gene Hackman i Hugh Grant Nekad i sad Legendarni glumac snimljen nakon dugo vremena, ne nalikuje na sebe iz mlađih dana, ali zaštitnog znaka se ne odriče!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene