obiteljsko druženje

Za fotografije bivšeg Vatrenog Aljoše Asanovića u dosad najopuštenijem izdanju kriva je kći Anamarija, a evo koji je razlog ovih prizora!

Anamarija Asanović - pidžame - 2 Anamarija Asanović - pidžame - 2 Franko Kelam 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija Asanović - pidžame - 4 Anamarija Asanović - pidžame - 3 Anamarija Asanović - pidžame - 1 Anamarija Asanović - pidžame - 5 Anamarija Asanović - pidžame - 2 Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović +8 Anamarija Asanović Galerija

Mnoga modna pravila koja su nekada vrijedila, danas više "ne drže vodu" pa tako ni ono da se pidžama nosi samo u krevetu. To vrlo dobro znaju i zgodna djeca bivšeg Vatrenog Aljoše Asanovića.

Pidžame za van, posljednji it komad iz vrijedne tvornice splitske dizajnerice Anamarije Asanović već su zaludjele brojne trendseterice kao što su Nina Badrić, Doris Dragović i Leonarda Lončar, a sada su stigle i u traper varijanti!

Pogledaj i ovo Anamarija Asanović Velika fotogalerija! Posljednja sunčana subota izmamila je brojne poznate u centar metropole, neka lica na zagrebačkoj špici nismo očekivali!

Pred objektivom Franka Kelama, talentiranog splitskog fotografa spremno su pozirali najpoznatiji splitski braco i seka, Anamarija i Antonio Asanović čijem skladnom odnosu se svi vrlo često dive.

''Pidžame su mi se u posljednje dvije godine pokazale kao najprodavaniji komad. Prvo ih je počeo nositi moj otac Aljoša, a onda i drugi. Odlične su kada stvarno ne znaš što odjenuti, super su za putovanja, kavu s prijateljicama pa i važan sastanak ako na to nosite štikle. U njima su svi stylish'', poručuje mnogima omiljena hrvatska dizajnerica Anamarija Asanović.

Ako je narančasta nova crna, onda su pidžame za van novi sportski luksuz. Odjeća za spavanje postala je dio dnevnog outfita kao i jedan od vrućih trendova iz radionica brojnih svjetskih dizajnera koji u posljednjoj godini na vrućim pistama modnih prijestolnica vrlo često prošeću cool, chic i seksi ''pidžame. 

Ništa ne miriše na proljeće kao lagani materijali, baš kao što ništa ne djeluje profesionalnije od matching outfita, odnosno usklađenog gornjeg i donjeg dijela. Upravo time se vodila i Anamarija kada je kreirala žensku i mušku verziju pidžame za van.

''Jeans je tzv. peri – deri materijal i uvijek u njemu izgledaš cool! Antonio je uskočio opet u ulogu modela jer realno zgodan je i lijep pa koga ću drugog?! – s osmijehom nadodaje Anamarija koja je u 2023. godinu zakoračila puna velikih planova.

Jedan od njih je udruga Traversha koju je osnovala kako bi potaknula najmlađe da steknu vještine šivanja, crtanja i kuhanja. I sama Anamarija je nekada bila velika ljubiteljica predmeta Domaćinstvo u osnovnoj školi pa je na ovaj način željela ponukati i nove generacije među kojima je i njezina kćer Zorka da se zaljube u ove vještine.

''Otkako je krenula u prvi razred sve češće me pita da sa mnom kuha i šiva, pa mi je palo na pamet da time potaknem i nju na kreativno izražavanje. Kako često imamo radionice pred našim splitskim domom gdje Zorkine prijateljice šiju, crtaju i stvaraju nevjerojatne priče – odmah sam shvatila da nije samo Zorka željna toga!

Također, u ovoj godini ponovno gostuje na Međunarodnom dječjem festivalu u Šibeniku sa sada već tradicionalnom radionicom ''Moja prva slikovnica'' koju je osmislila s televizijskom reporterkom Marijom Pajić Bačić, autoricom slikovnice ''Kapetan Ivo u lovu na dugu'' koju je Anamarija ilustrirala.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić i suprug Martina Tomčić i suprug Martina Tomčić i suprug Martina Tomčić +27 Martina Tomčić Celebrity Martina Tomčić objavila je fotografiju poljupca sa suprugom kojeg rijetko pokazuje, čini se da su zaljubljeni kao i prvog dana!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin i Momčilo Otašević Momčilo Otašević na Instagramu Momčilo Otašević i Jelena Perčin Jelena Perčin i Momčilo Otašević +19 Jelena Perčin i Momčilo Otašević Celebrity Momčilo Otašević zaplakao je tijekom gostovanja na televiziji, a jedna njegova izjava zvučala je posebno emotivno

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene