Pomirili su se?

Sinjska manekenka potezom prema bivšem dinamovcu s kojim ima dijete potaknula nagađanja o njihovu odnosu

Anđela Šimac Anđela Šimac Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Anđela Šimac Anđela Šimac Anđela Šimac Anđela Šimac - 12 Anđela Šimac - 9 Anđela Šimac - 10 Anđela Šimac - 7 Anđela Šimac - 6 Anđela Šimac - 5 Anđela Šimac - 4 +3 Anđela Šimac - 3 Galerija

Anđela Šimac potaknula je glasine o pomirenju s Lirimom Kastratijem nakon što se ovo ljeto doznalo da su prekinuli.

Sinjska manekenka Anđela Šimac javnosti je postala poznata zbog veze s bivšim dinamovcem Lirimom Kastratijem, s kojim ima i dijete.

Pogledaj i ovo Anđela Šimac zanimljiv apel Fatalna Sinjanka nakon prekida s bivšim dinamovcem s kojim ima dijete zatražila pomoć putem Instagrama

No samo nekoliko mjeseci nakon što su dobili kćer koju su nazvali Indiah, njihovoj je vezi došao kraj.

"Ne možemo više zajedno, meni ne odgovara taj način života. Nemam svoj život", kazala je Anđela u kolovozu za 24 sata, no svojim zadnjim potezom potaknula je nagađanja o njihovu pomirenju.

Naime, Anđela je u svojim pričama na Instagramu čestitala Kastratiju koji je zabio gol na utakmici svojeg kluba Fehervara protiv Ferencvaroša.

"Bravo", napisala je preko snimke, a dodala je i emotikon srca. U pričama je objavila i nekoliko videa s utakmice koji daju naslutiti da ju je pratila s tribina.

Još jedan detalj koji ukazuje da se pomirila s Kastratijem su slova "L" i "I" koje je dodala u opis svojeg profila na Instagramu i koja su početna slova imena Lirim i Indiah.

Nedavno se na društvenoj mreži pohvalila i skupocjenim automobilom koji je dobila na poklon, no nije otkrila od koga.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Angie (@angieliciious)

Anđela inače radi kao model za kupaće kostime i donje rublje, a bila je i finalistica na izboru za Najseksi Hrvaticu 2016. godine. Prethodno se natjecala za Kraljicu Hrvatske na Pagu, no tamo nije ostvarila zapažen rezultat, a iste je godine osvojila titulu Lica godine Hrvatske.

Za njezinu vezu s Lirirmom doznalo se dok je on još bio igrač Dinama, a odao ih je video s proslave njegova rođendana koji je osvanuo na društvenim mrežama.

Njihova veza bila je turbulentna od samog početka, a već su i ranije bili nakratko prekinuli, i to zbog snimke koja je kružila internetom u kojoj Anđela plače dok njezin bivši dečko, talijanski nogometaš Mario Balotelli, nezainteresirano igra Playstation.

Vijest o dolasku prinove potvrdili su dva tjedna nakon Lirimova odlaska iz Dinama, a Anđela je tada priznala da ne planiraju vjenčanje.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 7 +25 Jelena Karleuša - 1 Celebrity Karleuša jedva pokrila strateške dijelove u haljini koju je teško tako i nazvati zbog nedostatka tkanine  

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Darijo Srna i Mirela Forić Srna Darijo Srna i Mirela Forić Srna Darijo Srna i Milana Vlaović Kovaček Darijo Srna i Milana Vlaović Kovaček +4 Luka Modrić, Darijo Srna i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Celebrity Darijo Srna u rijetkom izlasku sa suprugom koja s godinama izgleda sve bolje, a pridružila im se i bivša žena još jednog Vatrenog

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene