Sve je otkazao zbog nje

Princ William posjetio suprugu Kate nakon operacije, pogledajte kako je izgledao kad je napuštao bolnicu

Princ William Princ William Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William - 1 Princ William - 4 Princ William - 2 Princ William - 1 Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 2 Božićna čestitka princa Williama i Kate Middleton Kate Middleton i princ William s djecom - 7 Kate Middleton i princ William s djecom - 6 Kate Middleton i princ William s djecom - 5 +21 Princ William - 2 Galerija

Princ William danas je posjetio svoju suprugu Kate u bolnici, gdje se ona oporavlja od operacije, njihova djeca nisu bila s njim.

Princ William posjetio je svoju suprugu Kate Middleton u bolnici, gdje se ona oporavlja od operacije.

Prijestolonasljednik je snimljen dok je napuštao londonsku kliniku u svom automobilu, nakon što je prijepodne proveo sa suprugom, a pratili su ga njegovi tjelohranitelji. S njim nisu bila njihova djeca George, Charlotte i Louis.

Fotografije pogledajte u galeriji. 

Pogledaji ovo Princeza Charlotte, princ Louis i Kate Middleton Zanimljivosti Princ William i Kate Middleton objavili dosad neviđene fotografije svoje obitelji pa rastopili obožavatelje: "Koliko je ovo lijepo vidjeti, odličan odabir pjesme!"

Podsjetimo, princeza od Walesa provela je drugu noć na privatnom odjelu nakon operacije abdomena.

Kensingtonska palača poslala je priopćenje da se Kate dobro oporavlja nakon zahvata. Vijest da je u bolnici brzo se proširila svijetom i zabrinula mnoge, a naročito nakon informacije da je u pitanju trbuh.

Otkriveno je da će princeza u bolnici ostati od 10 do 14 dana, a mnogi su odmah počeli nagađati što je morala hitno operirati da oporavak traje dva tjedna.

Doktor Martin Scurr za Daily Mail je otkrio da je dvotjedni boravak u bolnici iznimno dugačak te da se iz te činjenice da naslutiti da je riječ o ozbiljnijem problemu. Ipak, otkriva da je dobra vijest to što je riječ o planiranom zahvatu, a ne o hitnoj operaciji.

Scurr navodi i da se Kate doima kao žena iznimnog zdravlja, vitka je i nepušačica, a također je rodila troje djece, barem koliko javnost zna, bez ikakvih komplikacija.

Također nagađa da bi mogla biti riječ o operaciji slijepog crijeva, žučnog kamenca ili bruha.

''Njezino Kraljevsko Visočanstvo princeza od Walesa primljena je jučer u londonsku kliniku zbog planirane operacije abdomena. Operacija je bila uspješna i očekuje se da će ostati u bolnici deset do četrnaest dana prije nego što se vrati kući na nastavak oporavka. Na temelju trenutačnih liječničkih savjeta, malo je vjerojatno da će se vratiti na javne dužnosti prije Uskrsa. Princeza od Walesa cijeni interes koji će ova izjava izazvati. Nada se da će javnost razumjeti njezinu želju da održi što više normalnosti za svoju djecu i da njezini osobni medicinski podaci ostanu privatni'', piše u priopćenju koje je objavila palača.

Princ William stoga će odgoditi i brojne angažmane jer se brine o obitelji, a neće obavljati ni službene dužnosti dok mu je supruga u bolnici. Također neće obavljati službene dužnosti u razdoblju neposredno nakon Kateina povratka kući, napisali su.

Sviđaju li vam se Kate i William kao par?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Barišić Vladimir Tintor i Nika Barišić Domagoj Ivanković i Nika Barišić Domagoj Ivanković i Nika Barišić +18 Nika Barišić Celebrity Lara iz Kumova o najtežem trenutku na snimanju serije: "Baš me shrvalo, suze su vrcale!"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ana-Maria Cuglin, Meri Goldašić, Ivan Palinić, Sarah Mikulec Luka Veić Petar Tucman MasterChef - 1 +15 MasterChef - 2 Celebrity Ekipa iz MasterChefa okupila se nakon showa, druženje nije moglo proći bez kuhanja, a onda su se uputili u provod!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene