''stvarno se ponašaju...''

Bliski izvor otkrio kakvi su Kate i William kao roditelji: ''Vidio sam ih kako stoje u redu za karte kao i svi ostali...''

Kate Middleton i princ William - 1 Kate Middleton i princ William - 1 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ William - 3 Princeza Charlotte, princ Louis i Kate Middleton Božićna čestitka princa Williama i Kate Middleton Kate Middleton i princ William s djecom - 10 Kate Middleton i princ William s djecom - 9 Kate Middleton i princ William s djecom - 8 Kate Middleton i princ William s djecom - 7 Kate Middleton i princ William s djecom - 6 Kate Middleton i princ William s djecom - 5 +19 Kate Middleton i princ William s djecom - 4 Galerija

Kate Middleton i princ William unatoč kraljevskim obvezama puno pažnje posvećuju svojoj djeci, a bliski izvor to je sada ponovno potvrdio.

Princ i princeza od Walesa su normalni mama i tata koji dolaze na događaje u školi svoje djece, tvrdi izvor.

Kate i William, navodno su vrlo praktični roditelji koji nikada ne propuštaju događaj u školi Lambrook u Berkshireu gdje su njihova djeca princ George, princeza Charlotte i princ Louis učenici.

Kraljevski par sudjeluje u svim važnim školskim aktivnostima, uključujući i stajanje u redu za tombolu u nedavnoj akciji prikupljanja sredstava.

Bliski izvor trdi da budući kralj i kraljica imaju tendenciju diskretno doći na događaje kao što su koncerti djece i da su gotovo uvijek prisutni unatoč njihovim krcatim rasporedima.

''Dan nakon Kateine crkvene pjesme božićne mise u Westminsterskoj opatiji, bio je školski božićni sajam i oni su bili tamo, kao i prethodne godine. Vidio sam ih kako stoje u redu za karte za tombolu kao i svi ostali. Stvarno se ponašaju kao normalni mama i tata'', rekao je izvor.

Dodali su da je kraljevski par prisustvovao školskoj službi pjevanja u kapelici Eton Collegea i sjedio uz ravnatelja, a s djecom su i zapjevali.

Na sva događanja blizu kući Kate i William vode svoju djecu, a dok su George i Charlotte nešto smireniji i odrasliji, najmlađi Louis uvijek je prava senzacija sa svojim mimikama i nestašlukom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 1 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 3 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 2 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 4 +25 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 5 Celebrity Šuput pokazala kako se njezin Bloom provodi u luksuznom restoranu: "Nekad sam ja konobarima bila zabavna, a sad..."

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Tucak Ivica i Marijana Tucak Ivica i Marijana Tucak Ivica i Marijana Tucak +19 Ivica i Marijana Tucak Celebrity Ivica Tucak i supruga Marijana prije 19 godina proživjeli su strašnu tragediju, o tome je progovorio samo jednom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene