vidite li vi što nedostaje?

Netko se dobro poigrao s božićnom čestitkom Williama i Kate, ali svi se pitaju kako oni nisu primijetili tako očite detalje prije puštanja u javnost!

Princ William, Kate Middleton i princ George Princ William, Kate Middleton i princ George Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Božićna čestitka princa Williama i Kate Middleton Kate Middleton i princ William s djecom - 10 Kate Middleton i princ William s djecom - 9 Kate Middleton i princ William s djecom - 8 Kate Middleton i princ William s djecom - 7 Kate Middleton i princ William s djecom - 6 Kate Middleton i princ William s djecom - 5 Kate Middleton i princ William s djecom - 4 Kate Middleton i princ William s djecom - 3 Kate Middleton i princ William s djecom - 2 +19 Kate Middleton i princ William s djecom - 1 Galerija

Nakon greške u Photoshopu u kojoj je princ Louis na božićnoj čestitci ostao bez prsta, fanovi su sada uočili još jednu neoprostivu grešku i to na princu Williamu.

Princ William i Kate Middleton očarali su Britance i obožavatelje kraljevske obitelji svojom ovogodišnjom božićnom čestitkom, u obliku jednostavne crno-bijele fotografije na kojoj poziraju s djecom.

No idilu na fotografiji uništila je činjenica da se netko zaigrao Photoshopom te članove kraljevske obitelji malo unakazio.

Prvo je javnost primijetila da najmlađem djetetu Kate i Williama, princu Louisu, nedostaje srednji prst na ruci koju je držao na dršci stolca, a sada su fanovi primijetili i još nešto. Naime, princu na fotografiji nedostaje lijeva noga.

Neki su u obranu pisali kako princ stoji široko te se njegova noga iza stolca ne vidi, ali mnogi su prilično sigurni da je u pitanju loš Photoshop.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Na fotografiji koja je pomakla granice poziraju jednako obučeni, Kate i William se smiješe uz 10-godišnjeg Georgea, 5-godišnjeg Louisa i 8-godišnju Charlotte, koja sjedi na stolici ispred svih, dok je Louis rukom naslonjen na njezin naslon.

Nedostaje li po vama Williamu noga?

  • Da
  • Ne, skrivena je iza stolca

Ukupno glasova:

Dosad su božićne čestitke kraljevske obitelji uvijek bile formalne. Te tradicije kralj Charles i kraljica Camilla držali su se i ove godine te svojim obožavateljima čestitali blagdane uz fotografiju s krunidbe.

Inače, William i Kate čestitku će osobno predati svojim prijateljima, članovima obitelji i osoblju koje radi za njih.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian - 4 Kim Kardashian - 1 Kim Kardashian - 2 Kim Kardashian - 19 +26 Kim Kardashian - 11 Celebrity Vjerovali ili ne, ovako je uređen hodnik kuće jedne je od najpoznatijih svjetskih zvijezda

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 8 Bianca Censori - 4 Bianca Censori - 5 Bianca Censori - 7 +30 Bianca Censori - 9 Celebrity Mislili smo da ne može bizarnije, a onda se ulicom prošetala gotovo gola s već pomalo jezivim detaljem koji je nosila u rukama

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene