Želi biti s njim

Princ Harry dolazi u London kako bi bio uz oca nakon šokantne dijagnoze, a svi se sada pitaju jednu stvar!

Princ Harry Princ Harry Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry Princ Harry - 1 Princ Harry - 3 Princ Harry Princ Harry - 2 Prinčevi William i Harry, Kate Middleton i Meghan Markle - 2 Princ Harry, Meghan Markle i kralj Charles Princ William i princ Harry - 1 Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton - 4 +19 Kralj Charles III. i princ Harry Galerija

Princ Harry dolazi u London zbog kralja Charlesa kojem je dijagnosticiran rak.

Vijest da britanski kralj Charles boluje od raka šokirala je javnost, ali članove kraljevske obitelji, pa tako tamošnji mediji prenose da će kraljev mlađi sin, princ Harry sljedećih dana doputovati u London iz SAD-a kako bi bio uz njega.

"Princ Harry razgovarao je s kraljem o njegovoj dijagnozi raka i otputovat će u Ujedinjeno Kraljevstvo kako bi ga vidio u narednim danima", rekao je za BBC izvor blizak Harryju.

Nije jasno hoće s njim doći i supruga Meghan Markle, s kojom živi u Montecitu gdje i odgajaju svoje dvoje djece, nakon što su napustili službene dužnosti kraljevske obitelji i Veliku Britaniju.

Što mislite, hoće li Meghan Markle doći s Harryjem u London?

  • Mislim da će zbog ove situacije doći.
  • Ma neće doći, nema šanse.
  • Trebala bi!

Ukupno glasova:

Princ Harry posljednji je put bio u Velikoj Britaniji tijekom ljeta, kada je prisustvovao jednom događanju za dječje dobrotvorne svrhe, međutim, tijekom tog posjeta nije se sastao s obitelji. Nekoliko mjeseci ranije prisustvovao je očevoj krunidbi, ali je napustio London samo nekoliko sati nakon ceremonije.

Pogledaji ovo Meghan Markle i princ Harry Celebrity Novim postupkom Meghan i Harry pokazali su da ipak nisu zaboravili na kralja i Kate, nedavni događaji i njih su zabrinuli!

Vijest da je Charlesu dijagnostican rak potvrđena je iz Buckinghamske palače, a objavljena je i na službenom Instagramu kraljevske obitelji.

Zasad je poznato kako nije riječ o raku prostate, nego o bolesti koja je otkrivena tijekom nedavne operacije povećane prostate kojoj se morao podvrgnuti. Od koje vrste raka boluje nije rečeno, ali prema izjavi iz palače kralj je već započeo s redovitim tretmanima liječenja.

Pogledaji ovo Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 2 Zanimljivosti Princ Harry i Meghan Markle razbjesnili su svojim potezom kraljicu Elizabetu, njoj blizak izvor tek je sada prgovorio o svemu!

Poručuju i da je kralj potpuno pozitivnog razmišljanja u pogledu svog liječenja i raduje se povratku svojim dužnostima što je prije moguće. Svoje angažmane će odgoditi do daljnjeg i očekuje se da će ga zamijeniti drugi članovi obitelji. Drugi detalji poput stadija raka ili liječničke prognoze zasada nisu otkriveni.

"Tijekom nedavne bolničke procedure povodom benignog povećanje prostate, zabilježeno je posebno pitanje zabrinutosti. Naknadnim dijagnostičkim testovima utvrđen je oblik raka. Njegovo Veličanstvo je danas započelo raspored redovnih tretmana, tijekom kojeg su mu liječnici savjetovali da odgodi javne dužnosti. Tijekom ovog razdoblja, Njegovo Veličanstvo će nastaviti obavljati državne poslove i službenu papirologiju kao i obično. Kralj je zahvalan svom liječničkom timu na brzoj intervenciji, koja je omogućena zahvaljujući nedavnom bolničkom zahvatu. I dalje je potpuno pozitivan na svoje liječenje i raduje se što prije povratku na punu javnu dužnost. Njegovo Veličanstvo je odlučilo podijeliti svoju dijagnozu kako bi spriječilo nagađanje i u nadi da će to pomoći javnosti razumijevanju za sve one širom svijeta koji su pogođeni rakom", stoji u službenoj objavi.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 5 Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 4 +25 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 3 Celebrity Kralj Charles boluje od raka, vijest je potvrđena iz Buckinghamske palače!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 2 +26 Ella Dvornik - 3 Celebrity Ella Dvornik javila se nakon dužeg izbivanja s Instagrama pa objasnila zašto je nije bilo: "Više se ne šminkam toliko, imam običnu frizuru i..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene