"A sada su mi to uzeli..."

Princ Harry i Meghan Markle razbjesnili su svojim potezom kraljicu Elizabetu, njoj blizak izvor tek je sada prgovorio o svemu!

Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 2 Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 2 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 1 Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 2 Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 3 Princeza Lilibet s roditeljima - 2 Princeza Lilibet s roditeljima - 1 Princ Harry i Meghan Markle s djecom Kraljica Elizabeta II. Kraljica Elizabeta Princ Harry i kraljica Elizabeta - 1 Princ Harry i kraljica Elizabeta - 2 +19 Charles i Elizabeta Galerija

Kraljica Elizabeta bila je ljuta jer su princ Harry i Meghan Markle nazvali kćer Lilibet, što je inače bio njezin najosobniji nadimak još iz djetinjstva.

Unuke i praunuke pokojne kraljice Elizabete ponosno nose ime Elizabeth kao srednje ime u znak poštovanja prema voljenoj vladarici čime se ona ponosila, no jedan kraljevski par po njezinom je mišljenju pretjerao po tom pitanju i poprilično je razljutio.

Riječ je princu Harryju i Meghan Markle koji su otišli korak dalje kada su svoju kćer nazvali Lilibet, što je inače bio kraljičin najprivatniji i najosobniji nadimak iz djetinjstva, kojim su je oslovljavali samo članovi njezine najuže obitelji i prijatelji.

Prema pisanju britanskih medija kraljica je bila toliko uznemirena odlukom Sussexovih da se požalila i svojim suradnicima.

"Ne posjedujem palače, ne posjedujem slike, jedino što posjedujem je moje ime. A sada su mi to uzeli", požalila se kraljica prenosi Daily Mail.

Kraljevski autor Robert Hardman kaže da mu je jedan član osoblja pokojne kraljice rekao da je nikada nije vidio toliko ljutu nakon što su Harry i Meghan javno izjavili da ne bi odabrali njezin privatni obiteljski nadimak za ime svoje kćeri, a da nisu dobili njezino odobrenje.
Reagirali su tada tako na priču koju nisu objavile neke od popularnih britanskih novina koje Sussexi otvoreno preziru, nego BBC.

Kraljevski dopisnik nacionalne radiotelevizije, Jonny Dymond, izvijestio je da mu je izvor iz palače rekao da Harry i Meghan nikada nisu pitali kraljicu o korištenju njezinog nadimka iz djetinjstva. Dodao je i da je njegov izvor osporio izvješća nakon objave imena da su Harry i Meghan razgovarali s kraljicom kako bi dobili njezin blagoslov. Činjenica da je BBC, jedan od vodećih svjetskih javnih servisa objavio tu vijest, dodala je cijeloj priči jednu potpuno novu dimenziju.

Glasnogovornik Sussexovih inzistirao je na tome da je kraljica bila prvi član obitelji kojeg je Harry nazvao s radosnom viješću o rođenju svoje dugo očekivane kćeri i da je tijekom njihovog razgovora podijelio ideju da joj daju ime Lilibet u njezinu čast. Zatim su iskoristili svoju omiljenu pravnu tvrtku, Schillings, da pošalju službenu izjavu BBC-ju i drugim medijima sugerirajući da je izvješće da kraljičino dopuštenje nije tražilo lažno i klevetničko.

Kraljica Elizabeta dobila je nadimak Lilibet kao malena djevojčica nakon što nije znala sama pravilno izgovoriti svoje ime i on je od tada pripadao njoj. Zapravo su ga koristili samo njezin djed, njezini roditelji, njezin pokojni suprug i šačica njezinih najbližih prijatelja i rođaka pa je na neki način i razumljivo zašto se kraljica osjećala kao da su joj oduzeli nešto samo njezino.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Gomes i Thomas Cocquerel - 3 Jessica Gomes i Thomas Cocquerel - 4 Jessica Gomes i Thomas Cocquerel - 5 Jessica Gomes i Thomas Cocquerel - 1 +11 Jessica Gomes i Thomas Cocquerel - 2 Celebrity Zbog oblina je gubila poslove i doživljavala loše stvari, a 20 godina kasnije njezina pojava krade sve poglede!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Brunejski princ i princeza - 1 Brunejski princ i princeza - 3 Brunejski princ i princeza - 2 Brunejski princ i princeza - 4 +18 Princ Abdul Mateen i Anisha Rosnah Isa Kalebic - 2 Zanimljivosti Poznati Splićanin bio je gost raskošne svadbe princa Bruneja i ljepotice hrvatskih korijena: "Zvuči nestvarno, ali..."

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene