brzo se vraća u Ameriku

Harry je za susret s kraljem imao manje od sat vremena, a evo gdje se smjestio tijekom boravka u domovini!

Princ Harry - 1 Princ Harry - 1 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry - 2 Kralj Charles Kralj Charles Kralj Charles - 5 Kralj Charles - 4 Kralj Charles - 3 Kralj Charles - 2 Kralj Charles - 1 Princ Harry - 3 Princ Harry - 4 +21 Princ Harry - 2 Galerija

Princ Harry noć u Velikoj Britaniji proveo je u hotelu, a s kraljem je razgovarao manje od sat vremena prije nego što je pošao dalje.

Udarna vijest ovih je dana dolazak princa Harryja u Veliku Britaniju nakon šokantne informacije da kralj Charles ima rak.

Čim je saznao, Harry se uputio na avion kako bi posjetio oca, no, veliku dobrodošlicu u palači nije imao.

Kako piše Daily Mail, noć je proveo u jednom tamošnjem hotelu.

Nakon što je sletio u London, Harry je dobio 45 minuta druženja s ocem te je potom napustio njegovu rezidenciju, a fotografi su ga uhvatili dok je stigao u Range Roveru na zadnjem sjedištu.

Ne očekuje se da će dugo ostati u Londonu i trebao bi se vratiti u svoj dom u Montecitu u Kaliforniji koji dijeli sa suprugom Meghan Markle i dvoje djece. Već sljedeći tjedan trebali bi sudjelovati na događanju u Kanadi.

A ono što je mnoge zanimalo je hoće li se Harry tijekom boravka u Britaniji susresti s princem Williamom. Izvori iz palače rekli su da nema planova za sastanak, a mnogi i dalje polažu nade da će se braća na kraju pomiriti.

Iako se Harry i princ od Walesa ne planiraju sastati, govori se da bi zajednički prijatelj Mark Dyer - koji je bio mentor prinčevima nakon Dianine smrti - mogao poslužiti kao most između braće.

''Na Marka se uvijek može osloniti da će urazumiti Harryja i bit će stoička potpora ispod radara za Harryja u vremenu koje mu može izazvati stres'', rekao je izvor.

Vjeruje se da je William i dalje usredotočen na brigu o svojoj supruzi Kate, koja se oporavlja od operacije abdomena.

A Charles je sinoć nakon susreta s odbjeglim sinom viđen kako napušta Clarence House u društvu supruge u kraljevskom automobilu. Suznih očiju kralj je iz automobila mahao fotografima i okupljenima. Pred njim je dugo liječenje raka, a palača još nije otkrila od koje vrste točno boluje.

  1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Miroslav Lilić, 1999. godina Severina, 1999. godina Severina - 1 Severina - 2 +25 Severina - 3 Nekad i sad Osvanule fotografije Severine iz 1999. godine, pogledajte što je tada radila u društvu našeg televizijskog velikana

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić +10 Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Celebrity Evo kako izgleda i čime se bavi supruga suca Ivana Turudića, zajedno imaju i dvoje djece

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene