Problem na problem!

Zdravstveno stanje kralja Charlesa nije jedina briga koja mori Harryja, Meghan Markle s još zabrinjavajućih vijesti morat će se nositi sama

Princ Harry Princ Harry Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry Meghan Markle i princ Harry - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 7 Princ Harry i Meghan Markle - 5 Princ Harry i Meghan Markle - 4 Princ Harry i Meghan Markle - 3 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry - 3 +19 Princ Harry - 1 Galerija

Vila Meghan Markle i princa Harryja u Montecitu ovih je dana pod upozorenjem za poplave, a pošto je Harry stigao u Veliku Britaniju s ovim će se upozorenjem trenutno bivša glumica nositi sama.

Nakon što su se svijetom proširile zabrinjavajuće vijesti o zdravstvenom stanju kralja Charlesa, princ Harry odlučio je otputovati u Veliku Britaniju kako bi ga posjetio, no, ovih dana u brizi je i zbog još nečeg drugog.

Harry i Meghan, George Clooney, Lady Gaga i Halle Berry među slavnima su čije su vile vrijedne više milijuna dolara ugrožene jakim olujama koje su ovog tjedna poharale Kaliforniju.

''Pineapple Express'', velika oluja koja se zadržava na području Sunshine Statea, uzrokuje kaos u nekoliko regija uključujući četvrti Beverly Hills, Malibu i Montecito u kojima živi puno zvijezda.

Ovo je drugo nevrijeme koje je poharalo zapadnu obalu u proteklom tjednu, a stiglo je baš kad je Los Angeles u nedjelju navečer dočekivao slavne osobe na dodjeli nagrada Grammy, što je organizatore natjeralo da žurno postave šator iznad crvenog tepiha.

Uslijed oluja, nacionalna meteorološka služba izdala je upozorenja na iznenadne poplave koja pokrivaju nekoliko četvrti u Kaliforniji, a neki su stanovnici čak i evakuirani, piše Daily Mail.

Tijekom dramatične operacije u ranim jutarnjim satima u ponedjeljak, vatrogasci iz LA-a spasili su 16 ljudi iz devet nekretnina u Studio Cityju - istoj četvrti u kojoj George Clooney živi u svom luksuznom apartmanu vrijednom 2,2 milijuna dolara.

Mnoge vile okružene su blatom, kamenjem i krhotinama razbacanim po ulicama, dok su jaki vjetrovi nosili cigle na parkirane automobile i pločnike.

Harryjeva i Meghanina vila u Montecitu, vrijedna 14,65 milijuna dolara, također je pod upozorenjem o poplavama sljedećih 28 sati, dok se predviđa da će njihov okrug, Santa Barbara, u ponedjeljak biti poplavljen s 12 centimetara kiše.

Harry i Meghan tamo žive sa svoje dvoje djece Archiejem i Lilibet.

Da stanje bude još gore, prije nekoliko dana izdana su i upozorenja da njihovim naseljem vladaju provalnici. U srpnju 2022. objavljeno je da je njihova vila bila predmet šest upozorenja o provalama u prvih 14 mjeseci nakon njihova preseljenja u Ameriku.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Proslava 18. rođendana kćeri Ace Pejovića, Saša Matić sa suprugom Anđelijom i kćeri Proslava 18. rođendana kćeri Ace Pejovića, Dejan Matić Saša i Anđelija Matić Supruga i kći Saše Matića +16 Supruga i kći Saše Matića Celebrity Kćeri Saše Matića prave su ljepotice: Svoj život skrivaju, a njihov izgled očarao je javnost diljem regije

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić +10 Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Celebrity Evo kako izgleda i čime se bavi supruga suca Ivana Turudića, zajedno imaju i dvoje djece

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene