Trebaju li se brinuti?

Šire se zabrinjavajuće vijesti o mjestu u kojem Harry i Meghan imaju vilu, sve se izdogađalo dok oni borave na Jamajci

Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 2 Profimedia 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 5 Princ Harry i Meghan Markle - 4 Princ Harry i Meghan Markle - 3 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 3 Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 2 Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 1 +25 Meghan Markle i kralj Charles - 2 Galerija

Dok su Harry i Meghan na Jamajci, u njihovouMontecitu haraju provalnici, kojima bi na meti mogla biti i njihova raskošna vila.

Princu Harryju i Meghan Markle izdano je zabrinjavajuće sigurnosno upozorenje nakon što je niz provala potresao njihov gradić Montecito.

Pogledaji ovo Princ Harry i Meghan Markle - 6 Celebrity Evo gdje su Meghan i Harry bili dok Britaniju trese briga o kralju i princezi: ''Ovo je bezosjećajno, pokazali su svoj stav...''

Vojvodu i vojvotkinju, koji su bili na Jamajci zbog premijere novog filma Boba Marleyja u vrijeme nedavnih zločina, policajci su upozorili da bi oni mogli biti sljedeće mete organizirane bande koja hara tim područjem.

Najnovija provala dogodila se prošli tjedan na imanju koje je bilo samo pet minuta vožnje od vile Sussexovih vrijedne 15 milijuna dolara u Montecitu u Kaliforniji, a poznato je da je banda ciljala na sefove.

Njihovo susjedstvo, u kojem žive i Katy Perry i Orlando Bloom, dobilo je alarmantno upozorenje od šerifa okruga Santa Barbare, dok je društvena grupa The Montecito Association ponudila savjete o sigurnosti doma.

No ovo jedno upozorenje neće im biti alarmantno. Naime, u srpnju 2022. objavljeno je da je njihova vila bila predmet šest upozorenja o provalama u prvih 14 mjeseci nakon njihova preseljenja u Ameriku.

Ipak, za njihovu kuću dok ih nema zadužena su dva čuvara, Christopher Sanchez, koji je u prošlosti radio za Baracka Obamu, i Christopher Keenan, koji je štitio Hillary Clinton.

Oni sami, ali i njihovi obožavatelji nadaju se kako njihov dom od nekoliko kupaonica, kina i gostinjske kuće s jezercem neće biti cilj provalnika.

Podsjetimo, Meghan i Harry u Montecito su se preselili 2020. godine nakon odluke da napuštaju kraljevsku obitelj i njezine dužnosti zbog loših obiteljskih odnosa.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Martin Kosovec (Foto: NOVA TV) Martin Kosovec (Foto: NOVA TV) Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 7 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 6 +7 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 5 Celebrity Sjećate se trenutka kad je ovaj mladić prije pet godina rasplakao Maju Šuput? Poslušajte čime je to sve oduševio, ali on sam nije bio zadovoljan!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja Iris Livaja Iris Livaja - 3 Iris Livaja - 2 +25 Iris Livaja - 1 Celebrity Pogledajte kako se Iris Livaja provodila na tribini uoči utakmice svog Livaje, ovakvo veselje nije dugo potrajalo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene