prekrasne!

Kćeri Saše Matića prave su ljepotice: Svoj život skrivaju, a njihov izgled očarao je javnost diljem regije

Saša Matić Saša Matić Antonio Ahel/Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Proslava 18. rođendana kćeri Ace Pejovića, Saša Matić sa suprugom Anđelijom i kćeri Proslava 18. rođendana kćeri Ace Pejovića, Dejan Matić Saša i Anđelija Matić Supruga i kći Saše Matića Supruga i kći Saše Matića Supruga i kćeri Saše Matića - 3 Supruga i kćeri Saše Matića - 2 Supruga i kćeri Saše Matića - 1 Saša Matić - 1 Saša Matić - 6 +10 Aleksandra Prijović i Saša Matić Galerija

Popularni regionalni izvođač Saša Matić otac je dviju prekrasnih kćeri, koje svojom pojavom izazivaju divljenje.

Srpski pjevač Saša Matić jedan je od omiljenih izvođača u regiji, a iako previše to ne voli isticati, ponosan je otac i suprug.

Sa suprugom Anđelijom u braku je od 2003. godine, a upoznali su se na njegovu nastupu. Zajedno su dobili i dvije kćeri Aleksandru i Taru, a svojom ljepotom one su osvojile javnost diljem regije.

Upravo jedna od njih pozornost javnosti privukla je nedavno na jednoj rođendanskoj proslavi na koju je stigla s tatom i mamom.

Pri dolasku na zabavu obitelj je tada pozirala za okupljene fotografe, a osim Sašine lijepe supruge, svi su gledali u zgodnu djevojku u crnoj mini haljini koja je istaknula njezine duge noge.

Kako izgleda, pogledajte OVDJE.

Ipak, Aleksandra i Tara svoj privatni život ne vole isticati u javnosti, a nisu aktivne ni na društvenim mrežama.

Unatoč velikoj popularnosti Saša se trudi voditi normalan obiteljski život, daleko od očiju javnosti.

"Brak njegujemo ljubavlju. Obitelj je nešto najsvetije za mene, oduvijek sam bio mišljenja da se svaki odnos mora njegovati da bi bio uspješan. Vrijeme sa suprugom vrijeme je kad odlazimo u neki naš svijet pun pažnje, razumijevanja i ljubavi. Još se trudim osvojiti je kao kad je sve počelo, a ona tako lako uspijeva da se svaki dan ponovo zaljubim u nju kao da je prvi put. I tako trajemo godinama i čvrsto vjerujem da će tako biti zauvijek", ispričao je pjevač jednom prilikom.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić +10 Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Celebrity Evo kako izgleda i čime se bavi supruga suca Ivana Turudića, zajedno imaju i dvoje djece

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Gotovina i Zlatko Dalić Ante Gotovina i Zlatko Dalić Ante Gotovina Ante Gotovina +27 Ante Gotovina Celebrity Dalić snimljen u društvu našeg umirovljenog generala, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, a evo što nije propustio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene