dojurila u školu!

Suprugu Saše Matića baš rijetko imamo priliku vidjeti, no zbog brige za kćer sada uopće nije marila za fotografe

Supruga i kći Saša Matića Supruga i kći Saša Matića Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Supruga i kći Saše Matića Supruga i kći Saše Matića Supruga i kćeri Saše Matića - 1 Supruga i kćeri Saše Matića - 2 Supruga i kćeri Saše Matića - 3 Saša Matić - 2 Saša Matić - 1 Saša Matić - 2 Saša Matić - 6 Saša Matić - 8 +9 Saša Matić - 1 Galerija

Supruga Saše Matića snimljena je dok je išla u školu po njihovu kćer Taru nakon još jednog incidenta u Beogradu.

Saša Matić jedan je od najpopularnijih pjevača u regiji, no svoj privatni život uspješno skriva od javnosti.

Pogledaj i ovo Saša Matić - 2 šarolika ekipa Što je to poznate Srbe okupilo na jednom mjestu? Pojavio se i Saša Matić, a i kontroverzna voditeljica s novim partnerom

Sada su osvanule rijetke fotografije njegove supruge Anđelije, s kojom je u braku već 20 godina, a iako se inače ne voli eksponirati, ovaj put nije marila za fotografe.

Vidno zabrinuta Sašina supruga snimljena je dok je išla pokupiti njihovu kćer Taru iz škole u kojoj se dogodio još jedan strašan incident. Naime, pjevačeva kći ide u privatnu školu "Ruđer Bošković" u Beogradu, u kojoj je u četvrtak bivša učenica nožem ozlijedila učenika i nastavnicu koja ju je u tome pokušala spriječiti.

Saša i Anđelija upoznali su se na njegovu nastupu i vjenčali su se 2003. godine, a zajedno imaju još i kćer Aleksandru.

Inače, Sašine kćeri prvi put su fotografirane u javnosti u ožujku ove godine na očevu koncertu u Beogradu povodom Dana žena, na koji su došle s majkom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jasmin Stavros In Magazin: Jasmin Stavros - 3 Jasmin Stavros - 1 Jasmin Stavros - 2 +25 Jasmin Stavros - 3 inMagazin Ovo je bio posljednji Stavrosov intervju za IN magazin, ono što je tada poručio para srce: "Najvažnije je…"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 5 +27 Ivana Knoll - 6 Celebrity Neobičan donji dio badića Ivane Knoll baš je čudno vidjeti na njoj, kad vidite fotografije, sve će vam biti jasno!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene