bilo je veselo

Saša Matić oduševio je publiku svojim prvim koncertom u Čakovcu, i ovaj nastup bio je potpuno rasprodan!

Saša Matić - 6 Saša Matić - 6 Dario Horvat 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Matić - 6 Saša Matić - 2 Saša Matić - 3 Saša Matić - 4 Saša Matić - 5 Saša Matić - 1 Saša Matić - 7 Saša Matić - 8 Saša Matić - 9 Saša Matić +20 Saša Matić Galerija

Jedan od najboljih muških vokala i omiljenih regionalnih izvođača, Saša Matić, održao je svoj prvi koncert u Čakovcu, u dvorani Graditeljske škole Čakovec.

Koliko su Čakovčani čekali na koncert Saše Matića, pokazuje i dupke ispunjena dvorana, koja je na trenutke, uz pomoć disco kugle i fantastičnog osvjetljenja, stvorila ambijent disco kluba.

Pogledaj i ovo Aleksandra Prijović i Saša Matić u Areni Zagreb 2018. "Skoro sam pala u nesvijest" Evo kako je Prijović izgledala kad je prvi put pjevala u Areni Zagreb, bila je u sedmom mjesecu trudnoće!

Vrhunska produkcija uključivala je i velike LED ekrane, koji su svakom posjetitelju omogućili da se osjeća kao da se nalazi u prvom redu ispred pozornice.

S obzirom kako se i inače za koncerte Saše Matića uvijek traži karta više, ne čudi što je i ovaj koncert, po prvi puta održan u Čakovcu, bio potpuno rasprodan.

Njegova karijera traje dugi niz godina, tijekom kojih se konstantno nalazi na samom vrhu regionalne ljestvice.

Čakovčane i njihove goste zabavljao je preko dva sata svojim hitovima poput 'More tuge', 'Nađi novu ljubav', 'Samo ovu noć', 'Kralj izgubljenih stvari', 'Sto svirača', 'Idemo anđele', 'Poklonite mi nju za rođendan' i brojnim drugim, stvorivši tako atmosferu koju će publika još dugo pamtiti.

Saša Matić poznat je po posebnom i emotivnom odnosu sa svojom publikom, a upravo je takav ''od prve'' stvorio i sa čakovečkom publikom.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene