"Di si lipa"

Evo kako izgleda i čime se bavi supruga suca Ivana Turudića, zajedno imaju i dvoje djece

Ivan Turudić Ivan Turudić Josip Moler/Cropix 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Grafit na pročelju muzeja Mimara u Zagrebu Grafit na pročelju muzeja Mimara u Zagrebu Ivan Turudić - 1 Ivan Turudić - 2 Ivan Turudić - 3 +4 Ivan Turudić - 4 Galerija

Ivan Turudić u braku je s liječnicom Tatjanom Pavelić Turudić, s kojom ima dvoje djece.

Sudac Ivan Turudić, koji je ujedno i Vladin kandidat za glavnog državnog odvjetnika, ovih se dana našao u fokusu javnosti zbog poruka koje je razmjenjivao s bivšom gradonačelnicom Knina Josipom Pleslić, nekoć Rimac.

"Di si radosti", oslovila je Josipa Ivana u jednoj od poruka u kojima su dogovarali susrete, a on je njoj pisao: "Di si lipa". Grafiti inspirirani njihovim porukama u ponedjeljak su osvanuli na pročelju muzeja Mimara u Zagrebu, a možete ih pogledati u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Josipa Pleslić - 4 Nekad i sad Pogledajte fotografije Josipe Rimac iz dana najveće slave, imala je kratku kosu dok je bila gradonačelnica Knina!

Inače, Ivan je u braku s liječnicom Tatjanom Pavelić Turudić, koja radi kao ginekologinja u bolnici Sveti Duh. Par zajedno ima dvoje djece, sina Ivana i kćer Nikolinu Mariju.

Turudić se sa suprugom više puta pojavljivao na svečanim događanjima i uvijek su spremno pozirali fotografima, a moglo ih se zajedno vidjeti i u šetnji zagrebačkom špicom.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 5 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 4 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 3 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 2 +26 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 1 Celebrity Evo što će snaći kraljicu Camillu nakon Charlesove dijagnoze, a iza nje već je naporno razdoblje

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Ivan Huljić Jelena Rozga i Ivan Huljić Jelena Rozga i Ivan Huljić Jelena Rozga - 2 +26 Jelena Rozga - 1 Celebrity Rozga uhvaćena u društvu 11 godina mlađeg poznatog Splićanina, za kojeg se šuškalo da joj je više od prijatelja

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene