opušteni i veseli

Rozga uhvaćena u društvu 11 godina mlađeg poznatog Splićanina, za kojeg se šuškalo da joj je više od prijatelja

Jelena Rozga Jelena Rozga Josko Supic/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Ivan Huljić Jelena Rozga i Ivan Huljić Jelena Rozga i Ivan Huljić Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga Jelena Rozga Aleksandra Prijović i Jelena Rozga Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 8 Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 9 +20 Jelena Rozga Galerija

Jelena Rozga snimljena je u Splitu u društvu Ivana Huljića, a djelovali su opušteno i veselo.

Pjevačica Jelena Rozga i skladatelj i tekstopisac Ivan Huljić, ujedno sin Tončija i Vjekoslave Huljić, snimljeni su zajedno u dućanu u Splitu.

Fotografije je Dalmatinskom portalu poslao čitatelj, koji je izjavio kako su Jelena i Ivan djelovali opušteno i veselo. Čini se i da nisu uopće primijetili da ih netko fotografira. 

Inače, prije desetak godina šuškalo se da su Jelena i 11 godina mlađi Ivan u ljubavnoj vezi. Tada se pisalo da su nerazdvojni i da Ivan često posjećuje Jelenu u njezinu stanu u Splitu, no Rozga je brzo stala na kraj nagađanjima.

Pogledaji ovo Ivan Huljić Celebrity Ivanu Huljiću ne treba društvo da bi se dobro proveo, pogledajte gdje je uživao potpuno sam!

"Ovu sam vijest demantirala više puta. Ivan i ja smo dugogodišnji prijatelji, netko nas je snimio dok smo se družili, čak i nismo bili nasamo. Mislim da ta vijest doista ne zaslužuje toliko pozornost. Ali isto tako mislim da ja imam pravo imati prijatelje i da mogu piti kavu s kim god ja poželim a da to sutra ne iziđe kao neka velika vijest o mojoj novoj navodnoj ljubavi", komentirala je u to vrijeme IN magazin.

Rozga je bliska s obitelji Huljić još otkako je 1996. postala pjevačica grupe Magazin, u kojoj je pjevala do 2006. godine, pa Ivana i njegovu sestru Hanu zna odmalena.

Pogledaji ovo Jelena Rozga, Stjepan Hauser Zanimljivosti Hauser progovorio o vezi s Jelenom Rozgom: "Strašno su mi na živce išli tračevi da smo oboje gej, to je bila prava ljubav"

Mladi Huljić svoj ljubavni život oduvijek skriva kao zmija noge, a i Jelena sve drži u tajnosti otkako je prekinula sa Stjepanom Hauserom 2017. godine.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 5 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 4 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 3 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 2 +26 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 1 Celebrity Evo što će snaći kraljicu Camillu nakon Charlesove dijagnoze, a iza nje već je naporno razdoblje

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Adelaide Cottage - 3 Adelaide Cottage - 1 Adelaide Cottage - 2 Kate Middleton - 2 +25 Kate Middleton - 4 Zanimljivosti Evo kako izgleda kuća u kojoj se oporavlja Kate Middleton, mnogi misle da za njezino trenutačno stanje i nije najbolje mjesto!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene