Uvijek je uz njega

Evo što će snaći kraljicu Camillu nakon Charlesove dijagnoze, a iza nje već je naporno razdoblje

Camilla Parker Bowles Camilla Parker Bowles Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 5 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 4 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 3 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 2 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 1 Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. i kraljica Camilla Camilla Parker Bowles Camilla Parker Bowles Camilla Parker Bowles +20 Kraljica Camilla - 22 Galerija

Britanski mediji prenose da će kraljica Camilla preuzeti dio obveza kralja Charlesa, kojemu je dijagnosticiran rak, zbog čega će odgoditi neke poslove.

Nakon što je kralju Charlesu dijagnosticiran rak, prema pisanju britanskih medija očekuje se da će kraljica Camilla pojačati svoje kraljevske angažmane i tako podržati svoga supruga.

76-godišnja Camilla je najstarija članica kraljevske obitelji u službi i podrazumijeva se da će nastaviti obavljati svoj posao, dok će se kralj djelomično osloboditi nekih obveza, što su mu preporučili i liječnici.

Pogledaji ovo Kraljica Camilla - 7 Zanimljivosti Mnogi ju i dalje ne podnose zbog pojedinih razloga iz prošlosti, a evo kakva je kraljica Camilla zapravo!

Iza nje već jesu naporni tjedni jer je obavljala razne angažmane dok se 75-godišnji Charles oporavljao kod kuće, nakon što je napustio londonsku kliniku u kojoj je operirao povećanu prostatu, a gdje je na operaciji abdomena bila i princeza od Walesa. Prije nekoliko je dana izjavila da je njezin suprug dobro i da se raduje povratku na posao.

Camilla je proteklog vikenda pratila Charlesa na misu u Sandringhamu, gdje se trebao oporavljati nakon operacije prostate, međutim iz njega se već vratio u London kako bi što prije krenuo s liječenjem raka, o kojem zasad nije otkriveno puno detalja.

Pogledaji ovo Kraljica Camilla - 3 Celebrity Kraljica Camilla pokazala je svoje plesno znanje u posjetu Keniji, domorotkinje su njome bile oduševljene

Zbog kraljeva stanja princ William vraća se redovitom obavljanju dužnosti nakon što je uzeo pauzu zbog svoje supruge Kate Middleton, koja je bila na operaciji abdomena, a princ Harry ovih dana dolazi u London iz Amerike kako bi bio uz oca.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry Princ Harry - 1 Princ Harry - 3 +25 Princ Harry Celebrity Princ Harry dolazi u London kako bi bio uz oca nakon šokantne dijagnoze, a svi se sada pitaju jednu stvar!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 2 +26 Ella Dvornik - 3 Celebrity Ella Dvornik javila se nakon dužeg izbivanja s Instagrama pa objasnila zašto je nije bilo: "Više se ne šminkam toliko, imam običnu frizuru i..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene