U svojim tridesetima

Pogledajte fotografije Josipe Rimac iz dana najveće slave, imala je kratku kosu dok je bila gradonačelnica Knina!

Josipa Pleslić - 4 Josipa Pleslić - 4 Hrvoje Jelavic/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Pleslić - 5 Josipa Pleslić - 3 Josipa Pleslić - 6 Josipa Pleslić - 7 Josipa Pleslić - 2 Josipa Pleslić - 5 Josipa Pleslić - 3 Josipa Pleslić - 1 Josipa Pleslić - 2 Josipa Pleslić - 4 +19 Josipa Pleslić Galerija

Josipa Pleslić, bivša Rimac, ovih je dana opet glavna tema domaćih medija, a evo kako je izgledala u danima svoje najveće slave, kad je bila gradonačelnica grada Knina.

Bivša gradonačelnica Knina, 44-godišnja Josipa Pleslić, nekad poznata i po prezimenu Rimac, ovih je dana u središtu medijske pozornosti nakon što su u javnost procurile njezine privatne poruke s kandidatom za državnog odvjetnika Ivanom Turudićem.

Na čelu grada Knina bila je od 2005. do 2015. godine, a u našoj galeriji prisjetite se kako je izgledala 2011. godine dok je još imala kratku kosu.

Vitke figure kao i danas, Pleslić je pozirala u crnoj haljini na kninskoj tvrđavi, a odmah je vidljivo da je drukčije izgledala s kratkom frizurom.

Kako je Josipi stajala kratka kosa?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Već godinama Josipa je jedna od zgodnijih domaćih političarki, a već nekoliko godina oko nje se vode polemike zbog nezakonitih poslova koje je vodila te zbog njih završila i na sudu.

Nakon što su u subotu u javnost procurile poruke koje je Turudić izmjenjivao s Josipom Pleslić (bivšom Rimac), ne prestaju se nizati reakcije na novu aferu u hrvatskoj politici.

No dok joj na poslovnom planu baš i nije išlo u posljednje vrijeme, u privatnom životu bila je drukčija situacija. Prošlog ljeta Josipa se udala za imenjaka Josipa Pleslića na Kornatima, u intimnom krugu od 20-ak ljudi, a fotografije sa svadbenog slavlja objavio je mladoženja na svojem profilu na Facebooku.

"Nisu Kurnati već di Krka ljubi more… sve je K… kamen/stina" napisao je tada uz fotografije.

Pogledaji ovo Josipa Čulina i Josip Pleslić Celebrity Udala se Josipa Rimac! Fotografije s intimnog vjenčanja podijelio je njezin novi suprug

Josip je inače Murteranin, ali živi u Zagrebu, a srce svoje imenjakinje osvojio je nakon što se ona razvela od bivšeg supruga Danijela Rimca. Josipa se za bivšeg supruga Danijela udala sa samo 20 godina, a u braku su dobili kćer Katju.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Pleslić - 5 Josipa Pleslić - 3 Josipa Pleslić - 6 Josipa Pleslić - 7 Josipa Pleslić - 2 Josipa Pleslić - 5 Josipa Pleslić - 3 Josipa Pleslić - 1 Josipa Pleslić - 2 Josipa Pleslić - 4 +19 Josipa Pleslić Galerija

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 Vedran Ćorluka - 1 Vedran Ćorluka - 2 Vedran Ćorluka - 3 +32 Vedran Ćorluka - 4 Celebrity Franka otkrila gdje je Ćorluka dočekao 38. rođendan, a sjećate li se kako je naš nogometaš izgledao u mladim danima?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene