Osmijeh je tu!

Josipa Rimac uživala je s novim suprugom u Dubrovniku, vidi se da je sretna sa svojim imenjakom i bivšim agentom SOA-e

Josipa Pleslić Josipa Pleslić Grgo Jelavic/Pixsell 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa i Josip Pleslić Josipa i Josip Pleslić Josipa Rimac - 7 Josipa Rimac - 8 Josipa Rimac - 6 Josipa Rimac - 5 Josipa Rimac - 4 Josipa Rimac - 3 Josipa Rimac - 2 Josipa Rimac - 1 +4 Josipa Čulina i Josip Pleslić Galerija

Josipa Pleslić snimljena je sa svojim suprugom Josipom Pleslićem u Dubrovniku.

Bivša gradonačelnica Knina, 44-godišnja Josipa Pleslić, nekad poznata i po prezimenu Rimac, snimljena je kako uživa na dubrovačkom Stradunu gdje u društvu svog supruga Josipa Pleslića popila kavu.

Par je bio dobro raspoložen, a Josipu su uhvatili s veselim smiješkom na licu, dok je pogled sakrila iza tamnih sunčanih naočala.

Josipa se za svojeg imenjaka udala prošle godine na Kornatima, u intimnom krugu od 20-ak ljudi, a fotografije sa svadbenog slavlja objavio je mladoženja na svojem profilu na Facebooku.

"Nisu Kurnati već di Krka ljubi more… sve je K… kamen/stina" napisao je tada uz fotografije.

Pogledaji ovo Josipa Rimac - 3 Celebrity Josipa Rimac prvi put u javnosti nakon udaje za bivšeg agenta SOA-e, osmijeh s lica nije skidala unatoč mjestu na koje je dolazila

Josip je inače Murteranin, ali živi u Zagrebu, a srce svoje imenjakinje osvojio nakon što se ona razvela od bivšeg supruga Danijela Rimca. On je nekada radio kao direktor narodnog radija, zatim je počeo raditi za ruski Zabržnjev, koji je vlasnik brodske Rafinerije nafte, a onda se odlučio okušati kao poduzetnik, prenosi Imperijal.

Josipa se za bivšeg supruga Danijela udala sa samo 20 godina, a u braku su dobili kćer Katju.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Poonam Pandey - 6 Poonam Pandey - 5 Poonam Pandey - 2 Poonam Pandey - 3 +10 Poonam Pandey - 4 Celebrity Vijest o smrti glumice Poonam Pandey je lažna, sama se oglasila i sve objasnila: ''Žao mi je što sam vam nanijela bol''

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Mariah Carey - 5 Mariah Carey - 4 Mariah Carey - 3 Mariah Carey - 1 +29 Mariah Carey i Bryan Tanaka - 12 Celebrity Što to Mariah ima na sebi? Pogledajte haljinu koja je gotovo otkrila i njezine najintimnije dijelove tijela!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene